torsdag, juli 26, 2007

tak for de mange varme hilsner

Tak til alle jer der gad at kommentere igår på mit helbred. Jeg nåede faktisk aldrig ud af døren i går morges, måtte tage en sygedag da jeg hilste på ulrik adskillige gange. Undskyld. Det blev til en dag hvor jeg sov fra morgen til aften og nu har jeg igen sovet hele natten og er tæt på frisk.

Jeg kan godt få dårlig samvittighed når du Hanne som virkelig altid er oppe med humøret trods dit helbred læser en kyllingehistorie som min. Men det er nok sådan at når det normale ikke er normalt så synes man det er "frygteligt". Men hvad er normalt? Tak for din hilsen og håber at du og alle andre får en rigtig god dag.

Gårdagens lyspunkt var da posten bankede på med min sidste bog, nemlig Victorian Lace Today. En smuk bog med smukke sjaler. Nogle vil blive strikket og andre lader jeg blive i bogen. Men rent fotografisk er bogen fantastisk. Dan læste den fra enden til anden, lod dog opskrifterne være opskrifter.

4 kommentarer:

Gitte sagde ...

Dejligt at høre du er i bedring!! Krammer til dig :-)
Dorthe, jeg undskylder mange gange, jeg havde glemt dig igen, men nu ER den sendt afsted :-)
Rigtig god ferie til Jer..
Knus Gitte

Anonym sagde ...

Hej Dorthe
Godt at høre at du har det bedre. Og at du snart skal på ferie, gør det jo bare endnu bedre.
Rigtig god ferie til jer alle.
KH Lise

The Silent Knitter sagde ...

Hej Dorthe.
Jeg mente det ... og slet ikke ironisk. Jeg vil hellere have smerter end kvalme !!! Dét er SÅ forfærdligt og ikke til at abstrahere fra !! Så det glæder mig at en god lang søvn kunne kurere dig. Man kan ikke sammenligne sygdom - og fordi jeg er syg, må det ikke forhindre mig i at "bekymre" mig om mine medmennesker. Hav en god dag og go ferie.
Kh Hanne V

lifeondyssen sagde ...

En hel dags søvn har været velfortjent .. godt du er i bedring :o)