torsdag, juli 12, 2007

Ryggen på stikkelsebær


I går aftes blev jeg færdig med ryggen.

det er et dejligt strikketøj og jeg er selvfølgelig lige påbegyndt forstykket.

garnet er super lækkert at strikke med og jeg er meget tilfreds med at Mora fra Klippan Yllefabrik bidrager til en anelse farvespil samt lidt fasthed.

I morgen skal der være sørøverfest i Julies børnehave, så i dag har vi indkøbt klo og sørøverhat. Jeg glæder mig meget til at klæde hende ud i morgen tidlig, og hun glæder sig mindst lige så meget. Hun skal være sørøverdreng, for pigerne har ikke noget sjovt tøj på. det bliver helt sikkert en dejlig dag, som så også er den sidste inden børnehavne holder lukket i hele næste uge.

Derfor skal Julie i næste uge på sommerferie hos mine forældre i deres sommerhus. Hun tager med dem hjem efter min brors fødselsdag søndg aften og så hente jeg hende fredag eftermiddag. Det er første gang vi skal være væk fra hinanden i mere end 2 dage. Jeg er lidt nervøs for hvor meget jeg vil savne hende og alligevel ved jeg at hun er i de bedste hænder og vil nyde hvert minut. Det er slet ikke sikkert at hun overhovedet vil savne mor og far. Og det er jo bare dejligt.

2 kommentarer:

Janne sagde ...

Jeg må give dig ret i at Stikkelsbær er et dejligt stykke strikketøj. Det ser ud som om at den også bliver flot i tøsefarver

Enaj sagde ...

Flot farve du laver stikkelbær i.
Det er en mærkelig fornemmelse når man pludselig er alene uden barn og man kan faktisk ta sig selv i at kede sig!!! Men jeg synes du skal nyde det og tænke på at der pludselig er tid til dig selv og mon ikke ugen den går rigtig hurtigt.
kh Jane