onsdag, juli 11, 2007

kontakt til omverdenJa, så kan jeg ihvertfald komme på internettet via min bærbare og få læst mine mails via min internetudbyder.


Min harddisk er stadigvæk død og endnu har jeg ikke hørt fra det firma der måske kan redde dataerne. Men det er de små fremskridt der tæller.
Jeg har brugt tiden til at strikke gulerødder færdig. Og det er taget i brug med det samme. Jeg endte med at mangler 30 cm af stribegarnet. Heldigvis havde Tina fået et nøgle af mig i vinters og ikke brugt det, så jeg fik en 50 cm og nu er den færdig. og den er meget bedre end jeg regnede med.

Her er det Karen fra min strikke-cafe og Hella

Tænk sig jeg fik værtndegaver, garn, creme, bomster, lys og Julie fik en tryllestav og en lysende pony. Tusinde tak fra os begge
jeg havde jo besøg i lørdags så jeg vier lige lidt stemmingsbilleder.
Her sidder Tina og Lise

Gitte og AnetteLinda som ikke kan ses på billeder havde taget oskar med og han er bare dejlig. Så undskyld Linda men han blev altså sat på bloggen og ikke dig. Håber jeg er tilgivet.

7 kommentarer:

Tineke sagde ...

Hej Dorthe, Laila & børnene er her nu, og vi hygger os meget, så det er ikke sikkert at vi vil af med dem, nåååå, sådan lige bortset fra at vi skal af sted til Holland, og se til min familie...og det glæder vi os selvfølgelig også til. Hun har fundet din adresse + telefonnr. Mange hilsner, Tineke

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Hej Dorthe, jeg er vild med din udgave af gulerødder... når nu min flytning er ved at være bare lidt overstået (vi har bestilt flyttebil til den 1.aug) så vil jeg også igang med gulerødder.. jeg har købt bogen og kunne strikke det hele fra en ende af... godt at man har faster og mosterbørn man kan begave...

Julie sagde ...

Hej,
Hvor er din "gulerødder" bare lækker!! Hvad er mora-garn?
Hilsen Julie

Dorthe sagde ...

Hej Julie
Mora er en meget tynd uldgarn fra firmaet Klippan i Sverige, det er så lækkert blødt som noget og løber 950 m på 100g. jeg var heldig på et fabrikssalg at købe det til 15sv kroner pr 100g.

britt sagde ...

Den blev flot, din udgave af Gulerødder! Sjovt at se flere varianter med selvstribende strømpegarn!
:-) Britt

Anne T. sagde ...

Hej Dorthe.
Nu prøver jeg igen at skrive en kommentar til din blog. Den forrige kom ikke med af den ene eller anden grund??

Først vil jeg sige at den færdige trøje til lille Julie er útrolig sød – ih, hvor den klæder hende godt.
Det ser ud til at have været et hyggelig strikkekomsammen du havde. Hvad med lynnedslaget ? Får i dækket omkostningerne af forsikringen – tvivlsomt ;-(
Knus fra Anne.

Dorthe sagde ...

Hej Anne
forløbig har omkostninger været begrænset. Min pc er nok det eneste der komme rti lat koste noget og forsikringen har godkndt skade. Så nu skal et edb firma se om den kan reddes eller om dataerne kan overføres så det vente vi på lige nu.
tak for hilsnen