søndag, juli 22, 2007

ups!!! jeg er faldet i

Nyd lige min hortensia ved min sommerhus-hoveddør. Det er kun en plante og alligevel har det både lilla, lyserøde og blå blomster. Det har den hvert år og jeg gør intet ved jorden.


Så skete det der ikke måtte.
Jeg har købt garn uden at have tabt de næste 5 kg.


I skal lige have lov til at se, desværre kan I ikke mærke, men derefter pakkes det i en pose og Dan opbevarer det til jeg når næste delmål. Det er ret ærgerligt og jeg har rigtig sort samvittighed. men garnet er så lækkert og jeg er helt vild med det.


Det skete da jeg i lørdags var til strik-in hos DorteB. En hyggelig og meget varm eftermiddag sammen med andre glade strikkende kvinder bla havde Laila også fundet vej. Hos DorteB var der dejlige garner fra Gepard og Grignasco som jeg ellers ikke ser så tit. Dorte havde strikket et islandsk sjal i dette garn og det var så tyndt, fint og lækkert blødt at jeg måtte eje garnet. Om det nu bliver til et islandsk viftesjal, et lijlekonvalsjal eller et fra nysbestilt bog ( Victorian Lace Today) vides ikke.


Da jeg og Julie kom hjem fra sommerhuset lå en bogpakke til mig. Forleden bestilte jeg ovennævnte og så Knitting Nature sammen, men kun Knitting Nature var i pakken. Så den anden kommer nok om 2-3 dage.
Ellers er weekenden jo helt klart gået med at kramme og lege med Julie .Vi har hygget os og nydt hinanden rigtig meget, så nu hvor vi er vendt hjem til farmand så er han i kridthuset, han skal krammes og kysses, læse bøger og lege med Barbie. Det er dejligt at se hvor deres øjne stråler når de hygger sig sammen.
Stikkelsebær er begyndt at tage form. Det sidste ærme og lidt montering + 2 knapper så er den i hus. Et strikketøj jeg har nydt hvert sekund, lækkert garn og dejlig gennemsarbejdet opskrift uden fejl. ( jeg har ihvertfald ikke fundet nogen).

6 kommentarer:

Angelika sagde ...

Stikkelsbaer ser rigtig godt ud. Jeg er vild med farven :-)
Det samme gaelder dit nye indkoeb : nyd det :-) Det kan vaere hip som hap om det ligger paa hylden i butikken eller hjemme hos dig, indtil du naar det naeste maal :-)
Strikkehilsener
Angelika

Julie sagde ...

Lad os dog kalde garnindkøbet for en gulerod: du havde næsten mistet motivationen og MÅTTE bare have noget at se frem til....gad vide, hvor galt det egentlig var gået, hvis du ikke havde købt det ;-)Nææææ, jeg tror, du har gjort det helt rigtige, så tillykke med indkøbet!

Hilsen Julie
- der er på vej i Tivoli i øsende regnvejr :-(

Enaj sagde ...

Det er helt sikkert noget lækkert garn du har købt og jeg er sikker på du snart får tabt dig så Dan må finde garnet frem til dig igen. Uanset hvilket sjal du vælger blir det helt sikkert rigtigt flot.
kh Jane

Anonym sagde ...

Puhaaa Dorthe, jeg kan godt forstå du faldt i. Farven er jo fantastisk og følelsen ved at røre ved det ligeså.
En gulerod!!!, ja hvorfor ikk', det ligger vel lige så godt hjemme hos Dan/dig som i Dortes butik indtil de næste 5 kg.
Dejlig lyserød stikkelbær, jeg påtænker at lave den i blå bomuld fra Aldi til naboens knægt Mads.
Og så i øvrigt tak for sidst.
KH Lise

Linda sagde ...

Sikke noget læækkert lilla garn, Snertinge, humhum.... uden baby :o)
Stikkelsbærrene rykker derudaf, glæder mig til at se dimserne sat på!
I øvrigt et dejligt billede af Oskar!
kh Linda

Dorte sagde ...

Det er godt nok en flot hortensia !!

Kh Dorte