onsdag, juli 04, 2007

merci fordi du er til!

Jeg har købt garn, det er nemlig mit 1. bonuskøb, da jeg jo rundede de 5 kg i sidste uge. Købet er som planlagt lyserødt garn til stikkelsesbær til Julie. Det var egentlig meningen af jeg ville bruge strømpegarn, men Merci uld/bomuld vandt. Det skal strikkes sammen med en meget tynd uldtråd fra min Klippan-køb. De små uldtotter der skal på er endnu ikke planlagt endeligt, men det bliver nok i brændt orange, det er julie ønske og så virkelig godt ud.Derudover fandt jeg denne opskrift hos Knitty. Når jeg engang får en slank figur så vil jeg eje denne model. Jeg bliver nok aldrig så tynd som modellen, men jeg plejer at havde en flot talje og brede skuldre, så det kan vist godt blive et hit. Ikke denne sommer men måske en selskabs top i lidt blank og glitterende garn til nytår.


I går til strikkecafe havde Githa hvide lavendler med til mig. Dem skal jeg dufte til når jeg har lyst til mad. Der er så smukke og jeg tro aldrig jeg har set hvide før. Da jeg tog billedet fik jeg lige set på et gammelt billede vi har stående af Dans mor og hendes søskende samt hans oldemor. Jeg ser ihvertfald træk fra Julie gemt i disse piger.

5 kommentarer:

Janne sagde ...

jeg er godt i gang med stikkelsbær og den er lige ud af landevejen det meste af vejen, men den bliver rigtig god. Jeg glæder mig til at blive færdig, - måske lidt fordi at jeg har garn til gulerødder til at ligge. Det var længe fær jeg er færdig med den bog :-)

Linda sagde ...

Den bluse (fetching) er jeg også ret vild med, og når jeg engang får en talje igen, så er jeg igang! Måske jeg også bare skulle lave sådan en deal med mig selv....
kh Linda

marianne lundholm sagde ...

hej, vad du är duktig, jag behöver oxå tappa ett antal kilon, gulerötter ser fin ut, jag har stickat den o nu stickar jag tomat, visst är det en fin bok

susanne vestergaard sagde ...

DU fortjener at få den der slanke talje igen - tillykke med din standhaftighed hidtil... og glæder mig til at få fingre i den der bog med grønt, bær og frugt!
KH MORTIL9

Inges uldprogram sagde ...

Hvide lavendler - det har jeg da heller aldrig set, men du skal have et stort til lykke med de 5 minus kilo. Underligt men den der kommentar jeg engang skrev til dig, figurerer her på din kommentarboks, hver gang jeg går ind på den. Den er lidt ligesom den muldvarp, jeg netop har fået i haven *s*.
Bedste hilsner
Inge