fredag, juni 15, 2007

Fredags update

Nej dette er ikke en nyhedsavis, men lidt løst og fast om de sidste par dage.
jeg fik af min mor endnu et dejligt billede af julie i Legoland, så det skal altså lige på her.Forleden aften var jeg til homeparty hos min kollega Tina med lys og stager. Sjovt at se hvor mange forskellige måder en lysestage og et lys kan være. Disse var generelt meget flotte, rigtig mange var duftlys som jeg tit synes dufter for kraftigt men smag og behag er jo forskellig. Inden havde jeg kigget i kataloget og forelsket mig i et par lysestager. De er blevet bestilt og jeg glæder mig til de kommer. Der kommer foto til den tid.


På strikkefronten er der ingen tid til strikketøjet. Så istedet et billede af den top jeg er ved at strikke. Har vel kun strikket 20 pinde siden sidst. Og de næste par dage byder hellere ikke på strik. Tiden er fyldt med brugermøde i IT vedr. arbejdets IT over 2 dage, vennevisitter og almen familieting. Så søndag står om alt går vel tilegnet mindst 2 timer strik.

Vægten blev lige besøgt her til morgen af nysgerrighed og endnu 1,1 kg er væk, men det kommer først på nedtællingsfeltet på onsdag. Vil alligevel prøve at tabe yderligere så måske kan 2 kg nåes til onsdag morgen. Det vil bare være for lækkert. Jeg kan allerede godt mærke vægttabet på min bukselingning. Nu strammer den ikke men glider lidt ned af. Jubibiii


2 kommentarer:

Gitte sagde ...

Det er SÅ sejt!!
Ih hvor ville jeg ønske det var mig Dorthe.. Men jeg har bestemt jeg er med fra på mandag:-)Er det en bestemt kur du følger eller spiser du "bare" slankt??

Det er så dejlig en pige du har dig.. Hun stråler af glæde og er veltilpas!! Skønt.

Line sagde ...

hej Dorthe

faldt over dette link til super carla i den turkise kauni

http://cafeolivia.blogspot.com/2007/05/superkarla.html

Line