tirsdag, juni 26, 2007

Zig Zag top
Ja så er min top stort set færdig, jeg mangler at hæfte 4 ender, men da det lige var blog tid så skal I da have et billede.
Næste projekt af gammelt garn er gulerødder i strømpegarn. Jeg kan ikke blive klog på om jeg kan lide rillestrik i en børnetrøje eller ej, det må jeg finde ud af efterhånden, men foreløbig strikker jeg lidt videre.

Sidste nyt på matriklen er vores nye høns, jeg hentede dem i går aftes 4 høner og 1 hane, de ville ikke ind i hønsehuset trods mange forsøg, vores hønsegård er meget stor selvom vi har formindsket den kraftigt. Her til morgen var der kun 3 høner og 1 hane, så nu skal jeg ud og lede efter en vildfarende høne. det bliver lidt af et cirkus da de endnu ikke er tryg ved mig, så måske kan det ikke lade sig gøre.

Julie navngav den igår, de 4 høns fik navne efter hendes dagplejemor og de andre dagplejemødre i legestue-gruppen. Dan og jeg trak gevaldigt på smilebåndet, men jeg tror ikke Julie ligger de samme tanker bag som vi gjorde. Hane fik navnet Oliver efter hendes bedste drenge legekammerat.

2 kommentarer:

Enaj sagde ...

Zig-zag toppen er fantastisk flot.
Håber du får fat i den 4. høne, selv om det nok blir svært.
Hi-hi navne efter dagplejemødre, enten har hun da været utrolig glad for de kvinder (det har hun nok) eller osse har der været en værre kaglen.
kh Jane

Angelika sagde ...

Smart Zig-Zag, som ogsaa staar paa min lange liste over ting der skal strikkes.
Taenk sig at ha´ den aere at hedde det samme som en hoene ;-)))
Strikkehilsner
Angelika