mandag, juni 18, 2007

Mystery stole 3

Ja jeg har også meldt mig, har endnu ikke strikket prøven, men garnet ligger inde iskabet og jeg skal bare beslutte mig om det skal være sart grønt eller sart rosa.

Synes at ideen med en knitalong hvor man ikke kender resultatet er sjov. Har tit tænkt på at melde mig til en, men aldrig gjort det før. jeg har jo en svaghed for sjaler og stolaer så derfor er det denne knitalong der er blevet mit nye projekt.

3 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Dorthe
Jeg har også meldt mig til MS# har heller aldrig prøvet det før. Men venter spændt på først clud. Jeg elsker også at strikke sjaler/stola.

Merete, Ramløse

Inges uldprogram sagde ...

Hej Dorthe
Vil lige sige at jeg har slettet en kommentar fra mig til dig i dit indlæg af 2. juni. Af en eller anden mærkelig grund poppede den op forskellige steder. Har set den på min egen blog og på Berits Ret og Vrang. Vil bare sige det fordi der står at kommentaren er slettet af forfatteren. Så ved du det er mig.
Vh
Inge

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Og du er så knaldhamrende god til både sjaler og stolaer... jeg kan godt forstå at du glæder dig... måske jeg også skulle prøve engang at kaste mig frådende ud i noget med engelsk... der er jo så mange lækre opskrifter at få..