fredag, august 22, 2008

børnestrik


jeg er gået igang med en kort trøje til Julie. Allerede nu ved jeg at lukningen i halsen skal være anderledes for den er ikke køn synes jeg. Garnet er Smart fra Sandnes, og siden billedet er jeg nået til ærmehullerne og lige startet på 1. ærme. Begge ærmer skal laves færdige inden de strikkes med på bullen.

Idag var Julie og jeg lige forbi DorteB og Julie fik lov at vælge garn og en opskrift efter næsten eget valg. Så det er blevet en miks mellem 2 opskrifter. Hun er forelsket i enhjørningen med guldhorn og guldstjerner på denne model men vil gerne have en poncho, så jeg skal lige have ændret på diagrammet, da de ikke passer, men det kommer det til. Farverne er hun hjulpet en anelse med, da hun lagde ud med stærk gul og skrigende orange. Her måtte jeg sige fra, det kan jeg ikke strikke. Men så endte hun med at vælge disse farver og her er det hendes valg.

Det er lilla og ikke blå som grundfarve.

2 kommentarer:

Tineke sagde ...

Sikke mange lækre ting du har gang i igen, og flotte farver som Julie har valgt til ponchoen. Jeg kan godt forstå at hun vil have enhjørningen på, den er altså også bare flot!!

Kh. Tineke

Kate sagde ...

Sikke en dygtig pige du har. Jeg er sikker på, at den poncho bliver et hit. Modellen, farverne og enhjørningen er det rene eventyr.