tirsdag, august 19, 2008

tirsdag uden strikkecafe

Når man som jeg holder ferie så er dagene jo tit lidt sammenflydende og det er rigtig dejligt. Men tirsdag aften ved jeg altid hvornår er, for jeg kan mærke at der mangler min strikkecafe. Så jeg glæder mig til at se dem alle sammen om 1 uge og finde ud af hvad de har strikket i de forgangne uger. En ting jeg ved er at vingesjal af Vivian Høxbro er blevet påbegyndt af flere, så jeg bliver sikkert også smittet på et tidspunkt.


Men lige nu skal mit næste projekt ikke være retstrikket og sjalsagtig. Der skal være lidt mere udfordring eller bare variation i maskerne. Der er jo en til flere UFO'er i kurven i øjeblikket så der skal vist ryddes lidt op der.


Promenaden vokser stille og roligt og jeg er ved at være ked af den. Ikke farverne og ikke resultatet men selve strikningen er kedelig og jeg føler at tidspresset ikke giver mig tid til at nyde strikketøjet. Hvilket jo er helt pjattet for hvad hvis jeg ikke er færdig på søndag. INGENTING SKER!!!!!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da op sikke farver, jeg glæder mig til at se de færdige resultat. :-)

Githa sagde ...

Flot det bliver den helt sikkert Dorthe :-)
Ville ønske jeg selv havde tålmodighed til alle de retmasker...

Anonym sagde ...

Jeg synes du har gjort en imponerende indsats på det sjal - kan dog også godt forstå at du bliver lidt træt af det. Jeg tabte også lidt strikkeglæde undervejs og nu hvor jeg kan se at der ikke er en chance gider jeg ikke engang forsøge.
Men jeg hepper - for jeg tror du når det - du er dælme tæt på!
:-) Britt

Mette H. sagde ...

Det bliver bare et helt vildt lækkert sjal. Sikke en vilje og tålmodighed. Du når det.

Anonym sagde ...

Du er lige nået til det døde punkt.. det kommer du over - og du bliver færdig - jeg ved det... du er så dygtig.. hilsner fra Ærø

Kate sagde ...

Heja - Heja - Heja... du skal nok nå det.
De sidste omgange er lynhurtigt strikket - du mangler så lidt.
Glæder mig til at se Promenaden på ejerkvinden.