søndag, august 10, 2008

fart over feltet


Jeg er selvfølgelig kommet igang med Promenade som er mit projekt under Ravelympics 2008. Jeg har speedstrikket disse sidste feriedage, også lidt mens jeg har set OL. Dog er det endnu ikke blevet til så meget. Men promenade vokser meget fint. Nu går jeg 1 uges arbejde i møde og derfor falder kadencen nok de næste dage, inden slutspurten den sidste uge af OL.


Farverne er så fede og jeg nyder dem meget. Selve strikketøjet er jo bare derudaf uden udfordringen af nogen art, men farverne giver mig lyst til lige at strikke en stribe mere hele tiden. i aften efter Julies puttetid vil jeg slå op til den første vinge og så se om jeg kan få lavet den første bort inden jeg skal sove.


Jeg har været forbi Thisted fredag og lørdag og pludselig stod jeg foran strikkefeen's garnbutik. Hold da op hvor den er lækker, desværre havde jeg ikke tid og egentlig heller ikke flere penge så jeg brugte kun lige nogle minutter til at indsnuse atmosfæren inden jeg løb ud af butikken, førend jeg vil være blevet nødt til at fremdrage kortet. Pyha det gav 10 point ekstra til Thisted.
Som faktisk bød på dejlig solskin og hyggelig familie tamtam.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg skal da også lige love for at du har speedstrikket - well done.
Farverne...de er et kapitel for sig - sååååååååååå smukke!
:-) Britt

Kate sagde ...

Dejlige farver - og så hurtig du er. Du skal sagtens komme over målstregen.

Kate

Kludemutter sagde ...

De farver er bare super, dem kan man kun blive glad af at se på.
God arbejdslyst !!