fredag, august 22, 2008

lidt af hist og her

I søndags købte 2 ngl lillameleret strømpegarn, de er tænkt til en aflangt tørklæde med hulmønster, nok gotisk vindue. Det skal være langt og bredt, så det kan bruges til lidt af hvert.

I onsdag var jeg på besøg hos Line, som engang gik i vores strikkecafe, men siden er flyttet til Midtsjælland. Endelig havde vi fundet en eftermiddag hvor vi kunne mødes. Det var hyggeligt og dejligt at se hende igen. Vi fik snakket og strikket, mens pigerne legede, spillede Barbiespil. Tak for en hyggelig eftermiddag.

Dan har pr telefon meddelt mig at mit hæfte af Norah Gaughan vol 3 er ankommet og jeg har fået besked om at min laptop er færdig til afhentning, så i morgen kan jeg igen blive godt kørende samt så glæder jeg mig ti lat se hæftet. Der er ihvertfald 2 modeller jeg skal strikke.

2 kommentarer:

Line sagde ...

Hvor mange smukke projekter du har gang i for tiden! Din Promenade blev virkelig flot, og jeg tror ponchoen til Julie nok skal blive rigtig sød.

Hvor har du fået bestilt Norah Gaughan-hæftet? Jeg har kigget efter hæfterne flere gange, men har ikke fundet nogen der sender til Danmark til en ok pris...

Dorthe sagde ...

Hej bagheraa
jeg har bestilt hos yarnandfiber.com, porto var 5 dollars.