onsdag, august 26, 2009

en mande-projekt

Endelig skal jeg strikke noget til min mand. Han har altid sagt at jeg ikke skulle strikke til ham, han husker de kradsende sweaters hans mor strikkede og som ikke altid var lige pæne.

Men fornylig havde jeg satset på en model og købt garn, ville egentlig strikke den i hemmelighed og så give den i fødselsdagsgave, men jeg viste ham først modellen og så garnet, begge faldt i hans smag. Vild jubel – det ville være ærgerligt at strikke en sweater uden succes.

Så jeg er startet på Cobblestone i supersoft dobbelttråd, farven er mørkegrøn med mange andre farver i nistrene.  IMG_4866

Det er rigtig tv-strik, som nok skal blive til en sweater i løbet af de næste par uger.

Men jeg kan altså ikke gengive grøn på billeder. det ser altid gråt eller brunt ud.

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

fabelagtig idé! jeg har netop Supersoft i dejlige mandevenlige farver, måske jeg skulle overveje at lave en af slagsen.
kh.fra Island
Frida

Nette sagde ...

Jeg glæder mig meget til at høre, hvordan han synes, den er at have på. Jeg vil lade en stærk kritiker være indikator på, om jeg skal gå i gang med en i samme garn til mig selv.
Jeg har det nemlig ikke så godt med uld, det kradser. ;-)

Letten sagde ...

Håber du kommer med flere detaljer om strikkeriet. Jeg har også tænkt mig at strikke modellen. Prøvede at strikke den til min søn og lavede opskriften lidt om, men det blev ikke helt som jeg havde forventet. Måske det var det forkerte garn. Havde tænkt mig at prøve det fra Holst næste garn.