søndag, august 30, 2009

smukke blomster

I går aftes var min bror, svigerinde og mine forældre her til mad. Det var rigtig hyggeligt og jeg fik en super skøn buket blomster. IMG_4880 Bemærk de hvide roser med en sart rosa kant yderst.

Menuen var gammeldags grydestegt kylling a la spise med Price. og selvom mine forældre var kommet hjem fra ferie kl 3 om natten, lokkede jeg min mor til at lave rabarber kompot. Tusinde  tak , Mor!

Bagefter fik vi “ østerbros nemmeste dessert”, i følge Alt for Damerne. Nemlig en lækker brombær-mandeltærte med honningrørt yoghurt. Mums! Så antallet af kalorier var langt over hvad en standard famillie kan leve af i 1 uge. Pyha der er jo ikke så godt. Men så må vi forbrænde noget ekstra i dag.

Jeg skal ud og spille golf, jeg har købt et prøvemedlemskab, så om lidt drøner jeg til Dragsholm, kigger til sommerhuset og så er det ud og ramme små runde hvide bolde i nogle timer. Ihhh hvor jeg glæder mig.

Dan og Julie skal nok til Hillerød Kræmmermarked og høre Sigurd Barret, hvis det altså ikke bliver regnvejr. Lige nu er solen og lyset så smukt, så forhåbentlig holder det hele dagen.

Rigtig god søndag til alle. Nyd livet – vi har kun 1 – såvidt vides.

1 kommentar:

Laila: sagde ...

Jeg önsker ogsä dig en smuk dag, og ihhh hvor jeg savner dig. Jeg glæder mig meget til vi ses igen...lige om snart!