torsdag, august 13, 2009

I believe I can FLY

Inspireret af andre blogger der har omtalt http://flylady.net/pages/FlightPlan_Missions.asp så har jeg også kigget og plukket inspiration der. Så nu er mit køkken super rent, skabe, skuffer, fliser  og  vinduer. Der er ryddet ud i køkkengrejet og smidt en del ud der ikke har været brugt længe eller hvor en ny er kommet til.

Lysten til at gå igang i morges var ikke den største , men sangen fra titlen på indlægget er inde i hovedet og den får mig i gang. Desværre kan jeg kun den linie, men den er nok foreløbig.

Nu har jeg sat mig her med strikketøj og en kop kaffe, bevilliget 15 min. pause inden jeg skal rundt med støvsugeren, som gav huset den helt store tur i går, så det er kun lige dimser fra åbne døre og vinduer der er blæst ind der skal fjernes.

Uhmmm det er godt. Og overskuddet har også resulteret i at 2 hold venner er inviteret til mad på lørdag og om 2 uger er endnu noget familie indbudt til spisning. Hold da op hvor det går!

IMG_4511

2 kommentarer:

Tineke sagde ...

Ha, nå du er også hoppet på vognen, du skulle se her, jeg er også bare SÅ glad for at få det lært, endelig altså. Super system.

Jane sagde ...

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
I believe I can soar
I see me running through that open door
I believe I can fly
I believe I can fly
I believe I can fly

Når jeg hører den sunget af Ronan Keating, ja så smelter jeg altså...