søndag, august 23, 2009

en sommer-tur

Dagens portion af brombær, der er ca 2,3 kg, plukket på en busk.

Vi er taget en weekend i sommerhuset. Og igår var Julie og jeg på stranden, vi skulle ikke bade, men se på skaller og sten. Efter lidt tid ville Julie gerne soppe, men synes det var koldt så hun fortrød. Efter 30 sekunder ville hun alligevel gerne soppe igen. Og det endte med at hun smed lidt mere af tøjet gradvist og tilsidst havde hun været under med undtagelse af hovedet. Hun legede en leg med stenene og hyggede sig godt.

Jeg er kommet langt med min vintertrøje, mangler en forkant og halskanten. Jeg monterede den sammen fredag inde jeg havde strikket andet ærme og så kunne jg jo lige så godt sy det i, da jeg var færdig med det i går aftes. På den måde føles montering som ingenting. Håber at jeg bliver helt færdig i aften, så skal jeg nemlig i gang med Cobblestone til Dan. Han har fødselsdag d 10.9, så den skal være færdig der til.

5 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

Dagen var jo lige til en vandtur....
Hvis du skal være færdig til selve dagen... Så har du godt nok travlt *GG*

Tineke sagde ...

Herlig badetøs :)

Den vintertrøje ser da vildt flot ud, og en Cobblestone inden den 10., aaak, du kan da nå 2.

Fríða sagde ...

wow, du er bare helt vildt flittig med dine pinde! den ser flot ud, glæder mig til at se den helt færdig. og en Cobblestone har da også været lææænge på min ToDoliste, problemet er bare hvem skal have den, tror ikke den ville falde i smag hos min husbond, måske min lillebror, hmmmm.
kh.fra Island
Frida

Helle : sagde ...

Hold da op hvor er du flittig, din trøje ser ud til at blive rigtig flot.

Anne sagde ...

Hold da fast, hvor det går hurtigt! :-)