lørdag, december 27, 2008

det hjalp!jeg har fået lavet halsudskæring om på det ene forstykke og strikket rygdelen færdig. nu er der strikket sammen på skuldrene. Så kropsdelen er færdig. Næste trin er 2 ærmer og en hel masse ender der skal hæftes, mon ikke planen bliver 1 ærme, hæfte ender og så sidste ærme. Ihvertfald er det den foreløbige plan. Jeg ved ikke om denne trøje bliver brugt, jeg er meget on-off på den, ved hvis den bliver lagt i strikkekurven under et andet projekt så vil den ikke blive færdig, så jeg holder ud og håber den bliver god. Det er noget med farverne og strukturen.
Igår var vi på besøg hos Dans bror og svigerinde, til en slags juleaften-julefrokost. Deres børn og børnebørn var der også. ( I Dans familie er der meget store aldersforskelle, så jeg er tante til hans nevø og niece der begge er ældre end jeg og deres børn er lidt ældre end Julie). Der blev danset om juletræet og de små fik hver en pakke. Julie fik blandt andet et frisør sæt, så da vi senere var hjemme igen skulle vi alle til frisøren. Da det var Dans tur kom dagens perle: Mor, nu er det fars tur, jeg synes han mangler stil!

3 kommentarer:

Nette sagde ...

Hvad er det, du ikke tror på mht. den bluse? Jeg kan rigtig godt lide farverne og sammensætningen, og glæder mig til at se den færdig. :-)

Karin Grøn sagde ...

Jeg synes blusen ser fin ud og jeg nød det lille guldkorn, der åbentbart falder fra din datter. HA--- jeg har en af samme skuffe - altså datter. Når jeg har haft hende med i butikker, så siger hun med gru i stemmen- Mor- du ligner en sekretær!!! Det betyder, at det absolut ikke klæder mig OG at jeg er kedelig. Det forstår ekspedienterne aldrig og begynder at forklare- hvilket kun gør det endnu sjovere.

Fríða sagde ...

jeg synes den bluse er superfed, såe hvis du ikke ved hvad du skal bruge den til så kan du da bare sende den hertil!
kh.fra Island
Frida