lørdag, december 06, 2008

gråt i gråtjeg synes godtnok vejret har været i gråt i dag, både diset, fugtigt og mat i lyset. Det passer meget fint med mit strikketøj, som jo er så gråt som det næsten kan blive. 3 tråde grå giver bestemt gråt. Når det så er sagt, så bliver det forhåbentlig en dejlig trøje, foreløbig tegner det fint, men jeg løber snart tør for garn, hvorfor tog jeg dog ikke mere med. Jeg plejer altid at have mere end rigeligt i tasken, men den ene tråd er snart helt væk -nå, men pyt så kan mine hænder slappe af, det er hårdt at strikke på pind 7.

hvorfor kan jeg ikke komme igang med de praktiske ting her til jul, jeg har ikke skrevet et eneste julekort trods de er indkøbt for mindst 1 måned siden, jeg har ikke fået sendt en pakke til udlandet, har været næsten færdig i 1 uge, jeg har ikke købt julegaver, er slet ikke startet.
Idag troede jeg vi skulle have været på julemarked men vi kunne ikke finde nogen og Nykøbing Sjællans var ikke specielt julet i dag.
Men på tirsdag drager min mor, Julie og jeg en dag til Malmø, så forhåbentlig kommer der nogle gaver med hjem, eller bare lidt lyst til juleting.

8 kommentarer:

Dorte Byskov sagde ...

Hej Dorthe.
Der var da ellers julemarked i Vig lørdag. Det var jo ærgerligt at I ikke fandt det.
KH Dorte

Anonym sagde ...

Rejseregel nr 1.
Man skal altid have en ekstra sok med man kan strikke på hvis man skulle løbe tør for garn eller på anden måde få problemer med sit andet strikketøj.
mvh Ida-Sybille

Laila: sagde ...

Du er ikke den eneste.

jeg mangeler ogsä julegaver til udlandet ;o) Bäde til familien og sä de andre....
Nul julepynt.

Men ve' du hvad? Det bliver jul alligevel.

Knuser

Laila

Tineke sagde ...

For en gangs skyld er jeg frem i skoene, lige bortset fra julekortene og pakker til udlandet, men det nåes!

Håber I finder noget hyggeligt og godt i Malmø.

Lona sagde ...

Hej,
hvor bliver den trøje bare flot...det ligner noget fra Strik Naturligvis? Den har jeg ønsket mig i julegave og jeg håber, håber, håber!!
Knus,
Lona

Unknown sagde ...

Kære StrikkeFe ... mon ikke mange har det på samme måde ? ;-)
Jeg er nu imponeret over al det lækre strik du når ... din Cabel og Overslyngel .. en Skumfidus og meget mere ... puha ... det er flot.
KH Siffe

Anonym sagde ...

Hvor er du altså bare produktiv - utroligt hvad der ryger over pindene hos dig!
Var til strik i Frederiksværk i onsdags. Rigtig hyggeligt med store snefnug dalende ned udenfor de sprossede vinduer ;o)
Knus Maiken

Anonym sagde ...

Det ser bare rigtigt godt ud den Cumulus. Jeg bliver rimelig fristet, men der er jo lige det og det og det som der også skal strikkes (og som er købt ind til ;-) )