mandag, december 29, 2008

midtvejs-krise

Nej vel ikke krise, men det er da mærkeligt at ½ af juleferien er brugt, og på en måde savner jeg mit arbejde og på en anden måde kan jeg ikke få taget mig sammen til at lave det administrative som jeg skal have lavet senest i morgen. For det jeg elsker ved mit arbejde er patienterne og de håndværksmæssige opgaver i en mund. Og ikke det kedelige papirarbejde. Men jeg skal nok nå det for jo strammere løkken er omkring nakken jo bedre får jeg det gjort. En meget dårlig egenskab men jeg vedkender mig den.

Mit strikkeri er også kedeligt. jeg er stortset færdig med 1. ærme, mangler 6 pinde og aflukning. Og jeg er ikke blevet gladere for strukturen i det strikkede. Pyt den skal være færdig inden anet påbegyndes.

Heldigvis skal jeg i strikkecafe i aften og jeg glæder mig til at mødes med de garnskøre qvinder.

Vi skal holde nytår herhjemme med 3 hold venner og her er jeg egentlig forud for der er grovhandlet, kun de sidste friske grøntsager mangler, der er lagt arbejdsplaner for menuen, så det burde være rimeligt at gå til, og det skal det helst også for jeg er stortset alene om det da Dan skal arbejde indtil nytårsaftens eftermiddag.

Vi har alle 3 virkelig nydt de helligedage julen gav, hvor han ikke skulle afsted og hvor vi endelig havde tid til hinanden og til at gøre ingenting sammen. Dejligt.

2 kommentarer:

Samtal från min trädgård sagde ...

Det kender jeg, det der med at lave det i sidste minut. I stedet for at have det dårligt med det, så kalder jeg det en god personlig egenskab at väre i stand til...:)

Karin Grøn sagde ...

Ja, man bliver lidt ambivalent. Det kan jeg godt huske fra jeg var i arbejde, men jeg tror det er fordi Dan Turell ramte plet med sit digt- Jeg holder af hverdagen- mest af alt holder jeg af hverdagen.
Håber I får en dejlig nytårsaften.