tirsdag, december 23, 2008

lillejule morgen

En smuk morgen er allerede startet, himlen bliver smukkere og smukkere for hver minut og jeg kunne fotografere den hele tiden, men det bliver altså kun til dette ene billede taget lige da jeg var stået op omkring 7.45


Tweedie vokser stille og roligt, er næsten ved ærmegabet mangler 3 pinde inden jeg skal dele.

Det er tirsdag men ingen strikkecafe idag, først på mandag bliver der julestrik. Derfor føles det slet ikke som tirsdag idag.

Jeg er bagud med en masse foreberedelser, men de bliver nu skrottet og så må julen bliver som den er , det skal være hyggeligt og ikke stressende. Julie og jeg skal ud efter juletræ i eftermiddag, for det kan jeg ikke overtale hende til at droppe, og jeg ved også at når det er her så elsker jeg det også. Jeg mangler alle julekort, men de bliver nu opgivet og så må det være sådan.
om et par timer kommer en veninde og hendes datter forbi til lidt julehygge og udveksling af gaver mellem pigerne. Uhmmm det er julehygge.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Glædelig lillejuleaftensdagsmorgen til dig min ven... jeg skal også snart se at komme i omdrejninger tror jeg... jeg sender dig et stort knus fra Ærø

Samtal från min trädgård sagde ...

Lige präcis sådan, ta det väk man ikke når eller ikke vil. Det er den eneste måde at få en stille og rolig jul på. Ha' det godt og jeg håber at du bliver frisk til i morgen. God jul og godt nytår.

Nette sagde ...

Godt, du er blevet frisk igen, og ret fornuftigt at erkende, man ikke altid kan være superwoman, men at man faktisk godt ind imellem kan nøjes med mindre, og nyde i stedet for at stresse.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.
Jeg glæder mig til at se dit Høxbro-sjal færdig. :-D

Fríða sagde ...

önsker om glædelig jul og godt nyt år til dig og din familie.
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Det er nemlig sådan det skal være: man når det man når - det bliver jul alligevel.
Rigtigt glædelig jul!!
KH,
Britt