lørdag, december 02, 2006


Her er så datterens juledekoration. Hvert år kommerhun hjem med en flot dekoration. Dagplejen fortællerat de ligger tingene frem og viser børnene hvordan, selvfølgelig hjælper de men det er alligevel det enkelte barn der udfører opgaven. Og hvert år er julie meget længe om hendes, sidder og vender og drejer og retter lidtpå granen inden hun er tilfreds. De andre børn er løbet fra bordet og ifuld gang med at lege inden hun er tilfreds og følger efter. Så måske der er et lidt kreativt væsen indeni.
Jeg synes ihvertfald den er meget flot af en 3-årig. Og det er meget pænere end sidste år.

Okay det er jo den stolte moder der skriver.


Et stemningsbillede af min nye Sirius julekugle. den er meget flot og giver en fin julehygge- belysning både morgen og aften. Billedet er dog taget midt på formiddagen og med gråvejr udenfor.

Så må jeg hellere også lige vise garnet der kom igår.

Glæder mig til at strikke af det, men det er kommet bag i rækken af projekter. Den gulegrønne er mere grøn i virkeligheden. De 2 andre farver passer meget godt.

Ihvertfald skal min sunrice trøje først være færdig skulle gerne have den på juleaften. Julies røde sjal skal også bruges juleaften, så det nye garn må vente.

1 kommentar:

Charlotte B. Larsen sagde ...

Hej Dorthe,
Dejligt billed af prinsessen. Det ser nu ret lækkert ud det garn du har fået købt, glæder mig til at se det.
Vi ses imorgen aften.
KH
Charlotte