torsdag, december 07, 2006

Århus here we come!


Imorgen skal mine medarbejdere og jeg på vores årlige juletur. Iår har vi udbygget den noget så i morgen tidlig kører og sejler vi til Århus, indlogerer os på Hotel Villa Provence ( det er simpelthen et fantastisk sted. Alle måske især qvinder bør prøve dette hygglige og hjertensvarme hotel lige midt i centrum af smilets by. Så skal der shoppes til vi segner. Der er vilde planer for hvilke forretninger heriblandt et par garnbutikker der skal besøges. Efter en omgang skønhedsvask skal turens højdepunkt indtages på restaurent Grappa. Italiensk mad der får englene til at synge i kor. Mon ikke også et par listige steder efterfølgende skal besøges med henblik på at opleve Århus by night. Lørdag formiddag skal vi så til julemarked i Den Gamle By, inden turen går mod Sjælland igen. Vi har alle (3) glædet os megt, havde en lignende tur i foråret og blev forelsket i Århus, så derfor skal vi ikke til København som vi plejer men til Århus.


Hel ugen har vi pjattet mere end vi plejer og idag var stemningen helt speciel. Der er blevet grinet og snakket sammen med vores patienter som alle helt glemte at være nervøse i tandlægestolen.


På strikkefonten er det mest blevet til lidt pjat. En sort filtet taske af noget garn fra skabets mørkeste hjørne, strikket i puddel fra drops (gråt) og sort naturuld fra Brugsen, iinde vaks var den mørkegrå, men nu er den sort. Fælder en del så den er blevet børstet et par gange.
og så et rødt jule-sjal til Julie. mangler lige at hæfte ender. Planen var jo en hjemmesyet kjole/nederdel men i Føtex havde de en meget sød spencer med små hjerter trykt på stoffet, så det bliver den istedet. Billedet med prinsesse iklædt jule-outfit må vente da hun sover.


Ingen kommentarer: