lørdag, december 23, 2006

Jule-ferie
Tænk, vi kunne på arbejdet pga af extrem god planlægning i år, lukke klinikken 1 dag før planlagt og med god samvittighed holde juleferie allerede d 21.12. Det skyldes en fælles insats fra alle, og som jeg tidligere har skrevet har jeg verdens bedste medarbejdere. De gør dagligdagen varieret og spændende ( nogle gange stressende) men altid med smil og lyst sind.
Og så er de gode ved chefen!
jeg fik GARN i julegave til en aran-sweater til mig selv. Hvad kan jeg så ønske mere. Har lige et par projekter inden men har flere gange været inde og mærke på garnet. Har også kigget på opskrifter. Glæder mig meget til at strikke denne sweater.

Heldigvis er min sunrice circle jacket nr 2 ved at være færdig, mangler kun montering så jeg når det til juleaften, som var meningen. Glæder mig mest til at den kan komme væk fra min strikkekurv. den er ikke sjovt at lave nr 2 så tæt på nr 1. PYha, det har været et strikkeprojekt der trak tænder ud, håber at jeg bliver glad for den.

Og så er julen ved at indfinde sig i vores lille hjem. Igår fældede Julie og jeg juletræ, fik det pyntet og nød det. Faderen kom hjem og beundrede det. Og så ca 10 min efter væltede det. ikke ud af foden men som om nogen skubbede til træet. det må være en nisse eller et husspøgelse. Meget mærkeligt.

Måske kommer jeg igen inden jule men for en sikkerheds skyld

Glædelig Jul
og tak for alle de gode strikke-oplevelser jeg kan følge ude i blogland.

2 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Go jul til verdens bedste og sødeste chef ;-)
og tak for de søde ord..de varmer..
jeg glæder mig til vi ses i det nye år..
så rigtig dejlig jul til jer alle 3
og et sjovt nytår..
kæmpeknuser til jer

nielsenstrik sagde ...

Lækker gave du har fået. I denne tid må det være nisserne der er på spil med hensyn til det væltede juletræ, men jeg synes nu den med spøgelset er mest spændende.
God jul til dig
Kh Jane som er vild med spøgelseshistorier.