tirsdag, december 19, 2006

strikke-nyt
ja, en weekend alene med datteren i sommerhuset er godt for sjælen, kroppen og strikketøjet. Kun savnet af min bedre halvdel gjorde at det ikke var en helt perfekt weekend. Han skulle arbejde samtlige dage, det er skønt at være selvstændig med forretning i december.
jeg fik strikket et ærme/forstykke på min sunrice jacket, og er gået igang med nr. 2
halstørklædet i lilla kidopale er blevet helt færdigt, det er ikke så stort men meget perfekt som et lille tørklæde i halsen til en bluse.
Fandt et "nål" som jeg engang købte i London ved en Versace udstilling ( den udstilling var helt fantastisk, finder nogle gange kataloget frem og drømmer mig tilbage) ikke tøj jeg selv kunne finde på at gå i, det har måske især noget med min figur og min omgangskreds, men tøjet er så flot, nytænkende og velforarbejdet.
Nålen er fin til at lukke en trøje eller et sjal med. Hovedet er af glas med små dutter på, gennemsigtigt som gør at det underlæggende tøj skinner igennem og giver nålen farve. Havde helt glemt den.
Min japanske rib er også kommet videre, men det være ikke længe førend den kommer af pindene og bliver hyllet op. Jeg er ikke tilfreds. Sidder og vender og drejer det hver gang jeg har strikket 3-4 pinde. Det bliver ikke hvad jeg havde forestillet mig. Så er det for dumt at strikke videre. Mon ikke garnet nok skal finde anvendelse alligevel.
Billeder er ikke så nemt i dette mørke og grå vejr. Måske kan jeg forsøge imorgen hvis der kommer solskin. Synes selv at en blog er lidt kedelig uden billeder.

Besked til Annestrik!
er det ikke muligt længere at lave kommentarer hos dig, jeg har prøvet flere gange og den vil ikke acceptere den. Smadder ærgerligt for jeg have mange roser til dig.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Dorthe.
Nu har jeg vist fundet ud af at skrive til dig på din blog - Jeg har gjort mange forsøg, men under Google/blogger og det var forkert ;-(. Det undrer mig at du ikke kan skrive på min blog, for jeg har fået to kommentarer i formiddag og min gemal har lige lavet en test, som også virker. Nå - det skal vi nok få fod på. Jeg har så ofte gerne villet kommentere bl.a. det søde foto af din lille Julie. Nej, hvor er hun kær !! Glæder mig til at se fotos af dine strikkearbejder, når lyset er der til det. Det ER svært i øjeblikket. Ofte må jeg fotografere udenfor. Knus fra Anne.

Anonym sagde ...

Hurra - det var min mand der fandt løsningen på problemet. Knus fra Anne