søndag, december 31, 2006
En helt almindelig aften i det lille hus på landet.


Da jeg også synes at firmaet skulle give mig en julegave, men ikke helt kunne bestemme mig om det skulle være et lille kamera eller en kameratelefon, fik jeg intet inden jul. Men så - igår købte jeg et lille lækkert Ixus kamera fra Canon til at have med i håndtasken altid. Så for lige at prøve det, tog jeg bare lidt billeder af vores hverdagsliv efter aftensmaden og inden Julies putte-tid.
Af mere strikke-relaterede ting er mit midwest tørkæde nået hertil:og min sweater fra drops er nået så langt. den driller hele tiden, jeg har strikke om og om ikke fordi opskriften er noget, men fordi jeg ikke har hjernen med, så hvergang jeg har strikket 6-7 omgange skal jeg lige ændre et par pinde. Men som en af damerne i strikkecafeen altid siger så bliver hendes mand så glad når hun piller op for så bruger hun garnet mere effektivt.


Det er selvfølgelig noget vrøvl, men det er ligesom blevet en fast kommentar når en eller anden piller op.

Nu hvor jeg står på tærsklen til et helt nyt år, så vil jeg altid huske 2006 som det år hvor jeg igen begyndte at strikke for alvor. Det har virkelig ikke blevet til meget siden gymnasiet i midten af 80'erne. Så heldigvis kan jeg nu med lyst og lidt tid om aftenen strikke på livets lyst.


I 2007 står der nogle store oplevelser for Julie og venter, nemlig om 2 uger skal hun have ski på fødderne for første gang er tilmeldt skiskole og det hele. Dan og jeg er meget spændte og håber hun vil finde det sjovt.

Og så nok det største der kommer til at ske i foråret: nemlig at starte i børnehave. D 10.april skal Julie starte i børnehave 3½ år gammel. Vi glæder os med sommerfugle i maven og også lidt uro over at skulle sige farvel til verdens bedste dagplejer. Vi, altså os og hende, er glade for at det først er til påske denne ændring skal foregå.

Julie glæder sig mest til at få af vide om hun skal være mariehøne eller sommerfugl. Jeg har lovet at strikke en trøje med motivet når vi ved hvad hun bliver.


Rigtig godt nytår til jer alle. Vi høres ved i 007,

forhåbentlig hverken shaken or stirred.


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Rigtig godt nytår til dig også Dorthe.
Hvor er hun altså sød, din julepige.