tirsdag, april 03, 2007

En sorgens dag....
det er i dag Julies sidste dag i dagplejen. Det er vildt hårdt at skulle forlade verdens bedste dagplejemo, nemlig "min Birgit" som Julie siger. Vi har kommet 3 år i hendes meget gæstfrie hjem og hver dag er vi blevet mødt med smil og åbne arme. Allerede fra føærste dag var Julie en af Birgits egne børn. Hun er utroligt varmt menneske som vi vil savne hver dag, selvom vi glæder os til at starte i Børnehaven. Godt at vi skal holde påskeferie når vi går hjem efter arbejdet. 6 dage hvor hele familien har fri, det er super luksus og det skal nydes.
Der skal hygges, slappes af og leges samtidig med at strikketøjet skal gløde hver aften.

2 kommentarer:

Lena sagde ...

Ja, sådan havde vi det også, da Kristine havde sidste dag i dagplejen. Men hun var næsten 3½ og såååå klar til børnehaven. Da hun først faldt til det nye sted - hvilket gik utrolig hurtigt - var vi så glade for at hun var kommet videre. Det var rigtig godt for hende.
Flot Snowdrop! Go' ferie.

Gitte sagde ...

Jeg husker det SÅ godt..:-)
Det er en træls dag når de stopper, uanset det er dagpleje, børnehave fritter osv osv. Min ældste bliver 18 i år, og der har været mange af de 'sidste dage'.. Det er en epoke der er slut for din lille Julie, nu skal hun videre på livets vej!
Inden du får set dig om er hun faldet til i børnehaven..
God ferie til Jer.. Nyd det!
Hilsen Gitte