søndag, april 22, 2007

Mange jern i ilden

Sådan en søndag med oprydning i garagen og lidt i haven er vel nok dejlig. Vi har længe læs meget længe haft en garage fyldt med overskudsting. rester fra 2 afdøde familiemedlemmer hvor der ikke lige var taget stilling til hvad der skulle ske med de enkelte ting, en død vaskemaskine, en gammel cykel og så lidt andet. Garagen var så fuld at der de sidste 5 år ikke har været en bil inde. Nu er der båret en masse ud til storskrald. (det er første gang i de 11 år vi har boet her at vi får storskrald, det er lidt besværligt når man bor i landzone). Så nu glæder jeg mig til at det også er væk fra indkørslen, senest tirsdag har de lovet.
Jeg har brændt en stort havebål med grene og fældede træer/buske, så det er også væk. Det giver altså ny energi at få ryddet op.
Nu vil jeg så gerne udnytte noget at min energi til strikning. MEN hvad skal der lige bruges tid på udover min slå-om vest. Som det ses på billedet går det langsomt men sikkert.

Jeg har bestilt via biblioteket bogen" last minute knitted gifts" for jeg vil gerne strikke chevrons som alle andre. Garnet er indkøbt fra Markno og farverne er helt vildt flotte. Garnet ligger fremme på mit skrivebord klart til bogen ankommer. Har flere gange tænkt om jeg ikke selv kan finde ud af mønstret, men jeg er lidt i tvivl. Så tålmodighed må der til.

For noget tid siden købte jeg noget tyndt meleret uldgarn fra Karen Noe, vil gerne lave et sjal. Ved bare ikke hvilket. Fandt blandt huset strikke-skab alpaca i samme farve, så måske kunne det også blive endnu en snow-drop.

Det er på billedet næsten umuligt at se de forskellige farver i Karne Noes garn, men hvis nogle har ideeer til et spændende sjal så hører jeg gerne. Har 100g fra Noes ( meget lang løbelængde) og 4 nøgler af alpaka.

Ellers er der liv forskellige steder rundt i huset, og alligevel er det lidt sjovt for lige nu og det har stået på den sidste 1-2 timer har Julie bare leget helt alene på sit værelse uden behov for mor eller far. Far laver regnskab (det gælder om at udnytte tiden hvor Julie ikke ønsker vores tilstedeværelse) og jeg fik god tid til at blogge. Om det har hun stadigvæk har nattøj og housecoat giver det effekt vides ikke, men hun vil ikke har tøj på. Har prøvet at tage tilløb mange gange, men nej. Så pyt!!!

6 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Hej dorthe
det var godt nok ikke så lidt i har lavet idag!!
har du det godt igen??
Skønt at Julie er så stor at hun kan lege selv..

Linda sagde ...

nej for noget flot garn, det er vist længe siden jeg har været omkring markno! Ja, det er nemlig rigtigt godt for sjælen at få ryddet op! Mine kasser er klasket!
kh Linda

Karen S sagde ...

Lækre garnsager, du der har dig!!!

Jeg er bare så glad for interessen for elefanterne (tror jeg starter en mindre produktion), så hvis Julie stadig er lun på en pink elefant kan du jo sende en mail på lykkefanten @ hotmail . com (fjern mellemrum) ;-) Bare rolig, jeg har lovet at lave en til Tina også!

Mht sjaler, hvad med et feather & fan sjal? Jeg er sikker på, at farverne ville være skønne.

Kh Karen S

Anonym sagde ...

Sikke noget fint garn du har købt hos Markno, det vil helt sikkert blive et flot chevron scarf - kan du præcisere, hvad det er for noget garn?

Mvh Betina

Laila sagde ...

Chervron Sjalet er et påfuglemønster. Skriv til mig pä min E-mail. lail-gerster@bluewin.ch , sä hjælper jeg gerne videre

Laila sagde ...

Sorry, laila-gerster@bluewin.ch