mandag, april 09, 2007

Påske ferien er færdig!

ja så gik de dage vel nok hurtigt, bare vejret have været lunere og mindre blæsende så ville ferien have været perfekt. Men den har været dejlig, vi har hygget os i sommerhuset, incl vors kat som ikke kan lige at køre bil, men det gik bedre denne gang. Hun plejer at få dårlig mave så dyrlægen havde foreslået at hun fastede samme dag som hun skulle ud og køre og det hjalp.

Dog har strikketøjet stortset ikke været oppe af kurven. så der er ikke nogle billeder at vise, men jeg har fået læst Dan Brown's Engle og Dæmoner. Det er virkelig god, super svær at lægge fra sig, og jeg var helt væk fra omverdenen når jeg fik muligheden da jeg har været rigtig mange af de steder i Rom som handligen foregår. Det gjorde det mere spændende at følge handlingen da jeg har mange billeder indei hovedet at pladser og kirkerne. Den bog kan godt anbefales. Den er som alle andre også mener bedre end Da Vinci mysteriet som jeg også godt kan lide.

Vi har haft gæster, spist for meget, gået ture i blæsevejr, ordnet have og slappet af så det er vist den bedste måde at holde ferie på.

1 kommentar:

Tina sagde ...

Årh "Engle og dæmoner"...den er bare fænomenal!!! :) Det samme er hans andre bøger!!