fredag, april 20, 2007

skuffet og trist

Når man som jeg har en lille virksomhed er det nogle gange jeg er nødt til at være mere chef end jeg ellers er. Ærgerligt at små problemer skaber konflikter som ikke løses inden medarbejderne går ud af døren. Det gør dem og jeg kede af det og så er humøret lagt på køl til weekenden.
Hvorfor skal det være sådan. Det er virkelig bagsiden ved at være selvstændig, og heldigvis også meget sjældent at hverdagen giver sådanne gnidninger.
Når jeg bliver sådan rigtig skuffet så siger jeg fra, det ødelægger mit humør og går mig meget ked af det.
Så lige nu går der 2 kvinder rundt i Nordsjælland og er skuffet, kede og vrede, normalt er de rigtige gode venner og det er nok her skoen trykker mest. Det er ikke altid en fordel at være veninder når man også er på samme arbejdsplads med hver sin rolle. Vi plejer at være gode til at klare det, men i dag knækkede tråden. Forhåbentlig bliver tråden splejset sammen og livet bliver igen dejligt.
Der er sendt en sms afsted, så mon ikke dampen går af i løbet af lidt tid.
Så det kan blive sjovt at komme på arbejde igen på mandag. Jeg gider ihvertfald ikke være sur og uvenner.


Og nu til noget helt andet
Iaften skal Manden og jeg i Forum og se Mamma Mia ( ABBA-musical). Og jeg glæder mig, tror stadig på at humøret nok kommer op igen. En musical jeg gerne har ville set de gange jeg var i London da min bror og familie boede der, men aldrig nåede grundet at tiden med familien var vigtigere.
Anmeldelse i Berlingske skulle jeg vist ikke have læst, men mon ikke det alligevel bliver hyggeligt. Musikken er da god og til at blive feststemt af.

2 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Det er ærgerligt at gå weekenden i møde på den måde, men mon ikke Abba-mucical kan hjælpe lidt på humøret. Jeg håber alting ordner sig på bedste vis.
Knus fra Jane

Anette sagde ...

Jeg håber alt ordner sig. Det mærkes tydeligt at du vil strække dig langt for at alt skal blive godt igen. Nyd musicalen. Har hørt at den er god.
God weekend trods alt.
Anette