torsdag, april 19, 2007

Frisk fra fad

Ja her er så dagens nyeste billede af Julie og hendes nye kasket. Hun er heldigvis rinelig god til at have kasket på om sommeren. Det er nødvendigt når man er så lys som hende. De første gange skal der leges meget med at tage den af og på og drejer og fjoller, men så finder hun altid ud af at det er meget behageligt med skyggen over øjnene.Vi har holdt fridag i dag trods det er torsdag og vores kroppe har åbenbart haft behovet for vi har stortset ikke lavet andet end læse, putte og se film. Vi vågnede begge med lange næser og krasen i halsen, så jeg aflyste et eftermiddagskursus og valgte at blive hjemme for at tage det i opløbet. Næsen er bedre men halsen føles som jeg har røget 60 Cecil vil jeg tro.


Rent strikkeligt er her katastrofer på katastrofer.De kælne katte er et mareridt, jeg kan ikke komme igang efter problemerne med ærmet. Forsøgt at strikke det på maskinen men garnet knækker for et godt ord. Jeg tror jeg vil sætte den i bero indtil der er succes i luften.
Min slå-om vest er også et problembarn, da modellen er så kort at den kun vil gå til tajlern og ikke lave det flad den har på butikkens gine. Spurgt hos lundpluslund om det virkelig er rigtigt og ja, er svaret. Jeg synes at deres billede viser en vest der ser længere ud end 48 cm fra skulder til kant, især da ærmegabet er 19 cm. Så jeg vil pille op og forsøe at beregne en længere model. Herligt når det er på pinde 2½ og alle indtagninger skal ændres.Så måske er det tid til lidt useriøs tv-strik eller en lille pause.2 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Det var da "smart" sådan at bruge din fridag til at være syg...i to stakler.-håber i er friske igen.
og det med slå om - det er da nodt nok en kort sag vi der har købt..måske vi skal på seriøs kur, når vi sådan skal ud og vise mave frem i vores nye strik!!!
hils Julie fra mig og sig hun ser dejlig ud..

Saga sagde ...

Hov, den skal jeg da vist strikke så, alting er altid for langt i livet til mig.
Hvilket firma er opskriften fra? Jeg kan ikke finde den på lundpluslunds hjemmeside...