lørdag, april 21, 2007

lys i sind

Heldigvis er der sket en god udvikling i min lille konflikt. Heldigvis er begge kvinder nu igen gode veninder og begge enige om at vi holder for meget af hinanden til at være uenige.
Super super super.

Mamma Mia

Er man til ABBA musik så er denne forestilling klart en rigtig god oplevelse. Kun et minus nemlig at vi sad ned, jeg kunne flere gange godt have danset rundt mellem rækkerne men lod være alle andre sad pænt.
Vi havde nogle lidt specielle pladser da vi sad yderst på 3. række, og da 1. og 2. række ikke gik så langt til siden sad vi først, lidt skråt for scenen men uden en høj mand foran. Tæt på højttalerne, dem bagved købte ørepropper i pausen, men vi syntes det var vildt fedt. Ørevoksen er blædst hele vejen igennem kraniet og tilbage er alle de gode gamle sange. Så cd med ABBA greathest ligger klar til at komme i bilen om lidt.
Så hvis nogen ser en hoppende Touran i Nordsjælland, så bær over med den.
Kvinden der spiller moderen i musicalen synger fantastisk, de andre var rigtige gode og kostumerne og et enkelt og meget velfungrende scenario virker super.
En rigtig dejlig aften sammen med manden. Normalt går man vel ud og spiser først, men grundet hans arbejds tider, spiste vi sandwichs på gaden, næsten som vittigheden om cafe Fodkold. Et par kommentarer kom da også, men hvad gør det, når man bare er sammen.

Ingen kommentarer: