søndag, april 29, 2007

En ualmindelig dejlig weekendJa, det er lige hvad denne ualmindelig weekend har været.
Ualmindelig fordi den startede med at Julie og jeg tog alene i sommerhuset fredag eftermiddag, lørdag aften dukkede manden op efter spisetid og så tog Julie og jeg hjem igen her til eftermiddag og efterlod manden i sommerhuset.
Det er ikke fordi vi ikke vil være sammen for meget, men fordi han arbejder lørdage i forretningen og i morgen tidlig skal på skole i Ringsted. Så det er nemmere at køre fra Ordrup Næs til Ringsted end fra Hillerød.


Vi har nydt det gode vejr, lørdag var store oprydningsdag i sommerhusets mange små udhuse. De er aldrig rigtigt blevet ryddet efter vi købte stedet for 2 år siden. Men nu var der lejet en trailer og mine forældre til opgaven. Så genbrugspladsen fik besøg af alt godt fra "havet".


I vores faldefærdige anneks er det nu muligt at have overnattede gæster uden at det er ulækkert. Det er blevet bo-bart og de andre småhuse ryddet og struktureret.


Lørdag aften blev der spist på terrassen lige i aftensolen. Uhmmmmm.


Da mine forældre gik hjem til deres eget sommerhus der ligger 5 mins gang fra vores ville Julie med dem hjem og sove, så pludselig havde manden og jeg en aften alene. Den blevet godtnok brugt til Matador og Barneby, men dejligt at sove længe!!!!.Tak til mine forældre for altid at give en hånd med, og for at være der for Julie når hun trænger til et pusterum for hendes forældre og omvendt.Af strikkeprojekter fik jeg købt Karen Noe sjalbog. jeg er helt vild med patchwork-sjalet så garnet er bestilt og kan hentes om ca 2 uger. Der er mange lækre sjaler i den bog. Mums!!!

Mit karen Noe garn fra forrige indlæg skal nok finde et mønster heri, der er allerede 2 der trækker.
Til Julie strikkes lige nu på en inderst-inde i en lækker bomuld købt hos Frk. Fingernem i Frederiksværk. Den er næsten færdig så måske bliver den indviet i Bededagsferien.


.


Her til formiddag stod Julie og jeg desværre uden kamera oppe på åsen der ligger lige ved sommerhuset og kiggede ud over Sejerøbugten. Aldrig har jeg set så klart vejr. Vi så Samsø, Hjelm, Mols bjerge og de enkelte rasp-marker hele vejen ud af Odden. Normalt kan vi se Nekselø og Sejerø og Odden. Men idag var virkelig noget særligt. Vandet var også i 2 farver meget lyseblåt og blankt og så helt mørkeblåt og kruset. Meget ærgerligt at kameraet lå derhjemme, så vi har bare billederne inde på nethinden.

3 kommentarer:

Githa sagde ...

Hurra for dejlige weekender og hjælpsom familie. Det er så tilfredsstillende at få klaret den slags opgaver. Samvittigheden over at læne sig tilbage med strikketøjet bliver så dejlig fri :-)

Lækker lille inderst inde.
Jeg vil så gerne strikke en men vores børn er vist for store. Hmmm...godt vi har nogle venner med to små piger - det må blive dem der skal forkæles med sådan en.

Kh Githa

Anonym sagde ...

Hej Dorthe

Loggede ind på arbejdet for jeg ville lige ligge en besked for at høre om du var ok, hvilken glæde at se et nyt indlæg.

Det lyder som en dejlig weekend.

Knus

Line

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Der er jo ikke noget så skønt som gode week-ender. Jeg har også haft en af slagsen... herligt.