mandag, april 30, 2007

Inderst-inde

inderst-inde er næsten færdig. mangler at hæfte de sidste ender.
Den er bare blevet en perfekt sommertop.
Alt for sød til at blive til undertrøje, hvad der nu heller ikke på noget tidspunkt har været meningen.
Prinsesse sover så I må vente med et billede. Måske kan jeg lokke hende i morgen. Vi holder fridag for der er lukkedag i børnehaven. Hvorfor er der lukket 1. maj spørger Julie. Lidt svært at forklare om arbejdernes kampdag til en på 3½ lidt nemmere når det er en helligdag.

Så hendes bedste veninde Maj kommer og leger, da Majs storesøster skal begynde i SFO i morgen. De holder nemlig ikke lukket 1. maj. Forvirringen er total. Ihvertfald er det ikke kun børn der ikke forstår hvem og hvem ikke der holder fri 1. maj. Dan er på EUC i Ringsted og her skal de møde trods at eleverne siger deres overenskomst siger de har fri. Men der er mødepligt. Tilgengæld synes lærerne der er synd at de har fri på fredag hvor de normalt kun er i skole 3 timer om formiddagen, synd for at har de ingen tidlig dagi denne uge. Det er nu lavet om på så de kære små elever får fri torsdag kl 11.00. Lærerne skulle jo nødig overanstrenge sig.
Det næste bliver vel at de indfører en udemærket regel som vi oplevede da vi var på Tobago ( en ø i Caribien) Her er der altid en fridag efter en helligdag. Det bør vi indføre ved lov.

4 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Ja lad os hurtigst muligt få det indført. Egentlig mærkeligt at børnehaven holder lukket på 1. maj, det er da ikke alle der har fri.
Kh Jane

Githa sagde ...

At de ikke snart kommer videre fra den 1. maj. Der kan efterhånden ikke være mange der møder i fælledparken af den "rigtige" årsag ;o)

Glæder mig til at se en dejlig prinsesse i endnu en inderst inde. Ærgrer mig over den ikke var "opfundet" da mine havde størrelsen.

Kh Githa

Dorthe sagde ...

Hej Githa
den findes til voksne i bogen feminin strik. og er mindst lige så lækker i "stor" størrelse.
kh Dorthe

Anonym sagde ...

Hej Dorthe
Tak for svar på mit spørgsmål om Snowdrop. Det vil jeg huske hvis jeg skal strikke den igen. Gider nemlig ikke at pille op en gang til. Vældig sød datter du har.
KH Lise