onsdag, februar 06, 2008

Bestilte min fødselsdagsgave


Jeg har længe i mange måneder kigget på strikketasker. Primært Jordana Paige, men egentlig synes at den var for dyr. Ihvertfald da jeg aldrig har set den i virkeligheden og hvor ser overfladen på materialet ud. Er det plastik-agtig eller lækkert.

Men så igår fortalte Siffes planet om takser og blandt andet om et mærke Namaste. Jeg må straks rundt via google og blev forelsket. Da Siffe så fortalte at hun havde bestilt sin model hos Markno var der ikke langt fra tanke til handling. Min er bestilt og jeg glæder mig:

Har fået en mail fra Markno at ordren er ekspederet så nu venter jeg bare.Prisen hos Markno var 200.- billigere end hos pinnsvindesign.no. Så det kan altså ikke altid betale sig at komme i udlandet.

4 kommentarer:

Siffe sagde ...

Mon ikke vi får vores tasker samtidig? Jeg er spændt på din - var selv ved at vælge den.

strikkeforsker sagde ...

Den er fed, så er der ikke nogen undskyldning for ikke at rejse rundt til strikke-in

p.s. Der kan komme told og moms oveni, hvis du handler i Norge dyyyyyyrt bekendtskab :-)

Mona sagde ...

Jeg kom også til at bestille en taske, Det bliver rigtig spændende at få den:-)

Anonym sagde ...

Hvor er det dog fristende - de ser bare rigtig lækre ud. Heldigvis har jeg fødselsdag i foråret, så mon ikke der kunne snige sig et link til Markno ind på min ønskeseddel.
Jeg kunne dog egentlig godt tænke mig at have en i hænderne inden jeg bestilte, så jeg glæder mig i hvertfald til at høre om din når du får den.
God weekend
Stine