søndag, februar 24, 2008

en fiberrig ferie

Uhhh, jeg har så meget at vise og fortælle, at jeg næsten ikke ved hvor jeg skal begynde.

i sommmerhuset fik jeg strikket den første lange snoringsbort til cable tunic, men er ikke ellers kommet længere med den. Fifi er til gengæld blevet flittig motioneret på pindene så den er snart lang nok.


Jeg har haft besøg af Laila fra torsdag til i dag. Igår havde jeg lavet en hemmelig aftale med Tineke om at hun kom på strikkebesøg. Det var en fantastisk dag hvor vi grinede, gramsede på garn ,snakkede og strikkede lidt. Enkelte pillede vist mest op - ikke, Laila!.


Jeg er blevet begavet med garn udover al sund fornuft. Begge qvinder medbragte fine ting, så mit strikke-lager nu bugner af garn. Jeg skal vist se om det er muligt at fremskaffe et par ekstra arme, så jeg kan strikke i dobbelt takt.


Pagode blev også færdig i sommerhuset, er ikke helt så god som håbet og ej heller helt så dårligt som frygtet. Jeg har prøvet at filte meget forsigtig, så forsigtig at det ikke gjorde noget, så i morgen får den en tur mere.

De 3 ovenstående billeder viser gaven fra Tineke: bordeaux mohair til et sjal, 5 ngl lyserød Safran til en sommertop, lyseblå alpaca og vivaldi samt et børnedropshæfte til en sommercape til Julie. Mange tak, Tineke!

Gaven fra Laila: 14 ngl Mille colori og 9 ngl Silk dream, begge garner er fra Lang i Schweiz og super lækre. Også mange tak til dig.
Besøget af jer begge har givet mig en oplevelse og et venskab for livet. Så tak kan ikke egentlig bruges da det ikke er stort nok. men det ved I forhåbentlig godt.

Jeg skal nok i løbet af den kommende tid skrive mere fyldigt om alt hvad jeg har oplevet og hvilke projketer der skal komme ud af alt det lækre garn, men foreløbig må I nyde billederne.

3 kommentarer:

Tineke sagde ...

Tak er nemlig et fattigt ord her. Det var en dag jeg vil og kan leve på rigtig, rigtig længe.

Det var fantastisk, og det har givet en oplevelse og et venskab for livet.

Endnu en gang TAK for en skøn, skøn dag, søde Dorthe.

Krammer, Tineke

PS: og du laver altså fantastisk mad :) og kaffe...

Githa sagde ...

Hvor er du dog heldig Dorthe.
Ikke at du har fået lækre gaver i form af garn, men at have den slags følelser for venskab at dele med de to andre :-)

fru Larsen sagde ...

Sikke noget lækkert garn du har fået, spændende at se hvad du finder på at lave af det.