fredag, februar 29, 2008

strikke taske

Jeg havde jo som tidligere skrevet bestilt en taske af mærket Namaste. Men da den ankom var der en fejl og efter at have kigget på den i nogle dage sendte jeg den retur. Jeg og den passede bare ikke. ØV
Så i ren frustration skyndte jeg mig forbi Slotsarkaderne mens Julie var til gymnastik og troede jeg ville købe en Oililly taske, men nej de var heller ikke lige hvad jeg søgte. Så skete et mirakel. Hos Kaza fandt jeg en lækker skind taske med mange rum små lommer og meget lækker. Nedsat fra 1800.- til en pris en anelse over den tilbagesendte taske. Og jeg er så glad fordi jeg gjorde det. Mærket er White Flirt. hvis andre er blevet inspireret.

I går aftes sad jeg og kiggede den grundigere efter og tænkte over hvad og hvor skal de forskellige ting have plads. Finish og skindet er super dejligt, og jeg ved denne taske kommer til at følge mig i rigtig mange år. Nu kan I få et par billeder ind jeg flytter ind i den.

Her er det midterste rum lynet helt op og det er altså ned til bunden i begge sider og derfor opstår der et kæmpe rum ( som dog klapper sammen uden indhold). Farverne er som på de øverste billede.

4 kommentarer:

Tineke sagde ...

Det var godt du sendte den retur, Dorthe, jeg kan ligefrem se den bedre kvalitet på din nye taske, og sikke mange lækre rum!!

Kan godt forstå du glæder dig til at flytte ind i den...

Krammer, Tineke

Anonym sagde ...

Nogle gange kan det godt tage lang tid at finde det helt rigtige, men du har nu bevidst at det godt kan betale sig at lede lidt (eller meget).
Lækker taske :-)
Stine

Merete sagde ...

Hej Dorthe
Sikke en dejligt taske. JEg er også på jagt efter en ny taske. JEg synes nemlig heller ikke de tasker som er designet til strik, er særlige gode at se på.

Merete

Helle Holst sagde ...

Halløjsa en LÆKKER taske!
Tak for info - jeg føler mig i den grad inspireret:o)

Go´ weekend
Kh. Helle