lørdag, marts 31, 2007

Der er forår i luften!

Denne anemone skulle jeg lige prøve med macro, efter at være blevet inspireret hos Liselotte. Og mit kamera kan godt være med, jeg fandt ud af at det kunne gå tættere på end jeg troede. Og der er nu rigtig mange anemoner i haven. Sidste lørdag fandt jeg kun 2 med blomst og de var ikke helt sprunget ud, nu er der nok 300 i fuldt flor.
Der er blevet strikket i solen her midt på dagen mens vasketøjet har tørret i vinden, nu pakker vi sammen for i dag og håber på at det gode vejr fortsætter både i morgen og når vi når til påskefridagene.


Efter dette billede er jeg nået til nederste mønsterkant så mon ikke den bliver færdig i morgen.


Der er blevet strikket på snowdrop i solskin. Det er da modsætninger der vil noget, og alligevel ikke for toppen virker forårsagtig da det er så let i det.et nærbillede af garnet da jeg har fået en forspørgelse på hvilket garn jeg brugte.Det meleret kid mohair giver et meget flot farve spil med orange og lilla.Næste strikke projekt er denne smarte slå-om vest. I isblå meleret garn fra Duo. kittet er købt hos www.lundpluslund.dk, hvor det blev bestilt om eftermiddagen og næste morgen havde posten det med. Det var vildt hurtigt og meget dejligt. Opskriften lever helt op til mine forventninger og jeg glæder mig til at komme igang.

3 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Hej Dorthe
Din snowdrop bliver vildt flot. Farven er bare så perfekt. Jeg har beste´mt at jeg vil strikke snowdrop når mit projekt slankekur er slut, den skal være belønningen.
Kh Jane

Anonym sagde ...

Snowdropen bliver smuk, jeg glæder mig til at se den færdig på tirsdag ;o)

Og så fik du købt slå-om vesten, den glæder jeg mig også til at kigge nærmere på, hvordan går det med de kælne katte?

Knus Line

Inges uldprogram sagde ...

Den ser super lækker ud, snowdrop. Jeg kan lige forestille mig snowdrop i nogle af alle de farver alpacaen findes i fra Drops.