onsdag, marts 21, 2007

Tank op - tænk positivt

Der er helt sikkert nogle der har mødt Carsten Sommerskov, det er jeg nu for 2. gng og han er da en sjov og varm mand. 3 timer en fredag eftermiddag for en gruppe tandlæger, der ellers troede, de havde tjek på tingene, holdt han i hans jerngreb og fik mange grin og tanker frem. Det trods vi sad indenfor i strålende solskin lige ned til Lillebælt.

For dem der ikke kender carsten sommerskov så er det meget enkelt, nemlig positive tanker skaber positiv energi, skaber positive mennekser der igen skaber mere positiv energi.

Hans 1.vigtige øvelse er meget mærkelig: 30 min hver dag i 1 måned siger du højt: jeg er god nok og det er de andre også. Jeg når det ca. 2 min og så er jeg flad af grin, begynder at sige med forskellige stemmer og tryk på ordene.
Prøv det og se hvad der sker!!!!

Det er svært at være positiv hele tiden og jeg falder let tilbage til min almindelig sindsstemming. Men jeg prøver hver dag på vej i bilen at udføre mantraet.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg tror bestemt, der er noget om snakken. Bare en så simpel ide, som at smile til alle du får øjenkontakt med..De smiler stort set alle tilbage!
30 min om dagen..Det er lang tid..KH Miri