søndag, september 30, 2007

10-9-8-7

Nedtælling er begyndt, jeg mangler 10 pinde og så er Promenade færdig, mangler at hæfte nogle ender, da jeg en del gange har strikket dem ind undervejs og nu kan være ærgerlig over at jeg ikke har gjort det ved dem alle, men jeg vedat inden søndagen er omme så skal Promenade i eddikevand for at binde farverne og så skal det skylles op og tørre inden min mor skal have det overbragt på tirsdag.
Hun rejser på lørdag til Barcelona men det skal nok ikke med da jeg tror temperaturen ikke er til en varmt sjal, men hun får ihvertfald muligheden.

Jeg er selvfølgelig allerede mentalt igang med hvad der så skal på pindene. Skal jeg lave Tutti Frutti færdig, strikke videre på Diva eller begynde på Cherry. Jeg ved at Tutti-Frutti og Cherry står højest. Diva er en skøn kvinde som skal nydes at strikke og så skal hun jo først bruges til december.

Men men der er kommet flere projekter til på matriklen, uhaa uhha uuuhaaa.
Kan jeg via nettet bestille nogel flere timer til strik eller et sæt ekstra arme. Hvor ville det hjælpe på situationen.
Der er så meget inspiration i den store strikke verden at døgnet har for få timer.

I morgen når mine medarbejdere møder på arbejde er vores personalerum blevet næsten færdigt. Vi mangler at malerne kommer og lapper ved en nedlagt udsugning og så skal en nu lampe og et panelgardin op. Men det bliver så godt.

1 kommentar:

Laila sagde ...

Hej sødeste Dorthe.

Hvem mon der har lokket med et nyt projekt?

Helt personligt, er det ikke noget jeg kender noget til....

Knuz'er

Laila