lørdag, september 29, 2007

slap-af strik


Ja jeg fik nydt aftenen i sofaen med benene oppe, promenade i skødet og vild med dans på flimmeren.

Og nu hvor jeg er igang med de forskellige striber så går det egentlig rimeligt fint med promenade. Jeg skal til den grønne stribe næste gang og den gør noget ved strikketøjets udseende og mit humør.


Ang. vild med dans så synes jeg det var synd for Paula Lahrain at hun røg ud, dejligt at se den kvinde som vi egentlig kun kender som nyhedsoplæser være lillepige-agtigt med fletninger, prinsesse i en skøn kjole og jeg synes også hun dansede langt bedre end flere andre. Men desværre første gang jeg styemmer med sms, går vedkommende ud af konkurrencen.

3 kommentarer:

enaj sagde ...

Helt enig ang Paula larrain. hun burde være gået videre. Til gengæld skulle Anna Louise Hassing ha´ været ude for længe siden!

The Silent Knitter sagde ...

Jeg havde det lissom dig, da jeg (for snart læææænge siden ;-) ) strikkede promenade. Striberne gør, at man kan overkomme de lange pinde og med maskemarkører i hjørnerne, så kører det bare !! Total strikkeafslapning. Og når man så - som dig - ved, at det vil blive til glæde for et kært menneske, så er det rart at sidde med. Man kan strikke mange tanker ind i sådan et arbejde.
Mange tak for kommentarer påmin blog - desværre er jeg ikke god til selv at få skrevet kommentarer.
Hav en god weekend
Hanne V

Laila sagde ...

Jamen Dorthe,

Nu lyn strikker du jo igen.
Du er jo næsten færdig kan jeg se.

Det er altid dejligt at se et stykke arbejde blive færdigt, og vide at modtageren virkeligt sætter pris pä det.

Jeg ønsker dig en skøøøøn weekend.

Laila i Schweiz