søndag, september 23, 2007

Anti-strikke weekend

Ja, normalt når jeg er i sommerhuset får strikkepindene altid meget opmærksomhed, men af en eller anden grund er det kun blevet til nogle få pinde fredag aften. Ellers har vi gået nogle dejlige ture (vejret har jo være fantastisk), slået græs, malet badeværelses vindue, og så har Dan og jeg lagt puslespil.


Da jeg var barn gjorde mine forældre det en gang imellem og jeg husker at det lå flere dage på spisebordet.


Dan fik af Julie et puslespil med 1000 brikker til sin fødselsdag, så vi aftalte at lade tv være slukket lørdagaften og så gå igang. Dan mente at det kunne vi klare på først ½ time så et par timer senere inden sengetid. Men----- 2 voksne brugte først 5 timer lørdag aften og så 3 timer søndag formiddag førend billedet var færdigt. Der var mange træer der skulle passe sammen og hvor det var umuligt at se hvor i billedet den enkelte brik passede. Julie synes godtnok vi var langsomme men alligevel nød hun lidt at mor og far også lægger puslespil.


På dagens gåtur mødte vi en elefant. Det var lidt for fristende ikke lige at lege lidt.

4 kommentarer:

Angelika sagde ...

I 70´erne lagde vi ogsaa puslespil med hele familien. Det var faktisk meget hyggeligt !Nogle af dem fyldte hele spisebordet og blev liggende i flere uger. Hver gang vi gik forbi, skulle vi liiige laegge en enkelt brik - og det endte mange gange med at vi sad der i nogle timer :-)
Strikkehilsner
Angelika

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Jeg husker et puslespil med 4 slædehunde i Grønland... nøøøøj der var meget sne

Laila sagde ...

Ligesom Angelika siger...tilbage i 70'erne.
Det er gode minder. Mine forældre elskede puslespil, og vi børn med. Jeg kan stadigvæk blive fuldstændig bidt af det, det er lidt ligesom med mit strik...lige en til...

Laila

Tineke sagde ...

Hej Dorthe, du tager mig fuldstændig tilbage til mit barndom, der lagde vi også puslespil en masse! Jeg kan huske en med sådan et bjerghus med riiiigtig mange pelargonier, og dé var svære at lægge rigtigt, men vi blev ved og ved.
Kh Tineke