mandag, oktober 15, 2007

en stille mandag morgen

Ja, sådan en ½ time efter at barnet er afleveret og índen jeg skal ud af døren, er det rigtig hyggeligt at sidde og læse blogs, drikke en ekstra kop cafe latte og bare samle kræfter til endnu en hektisk uge.

Det er kun mandag morgen jeg har denne ½ time, normalt bliver Julie afleveret på vej til rbejde, men da jeg møder ½ time semere om mandagen så holder vi bare den normale rytme, og så nyder jeg min lille fri stund.

Det har været en skøn og underlig weekend. Vejret har jo været helt fantastisk, men oplevelsen i haven lørdag sidder stadig i kroppen. Dan var min store helt da han kom hjem men alligevel kan jeg ikke helt glemmer episode, hvilket har bevirket at jeg ikke har været ude i den del af haven siden.

Lørdag aften ringede vores nabo ( som bor 200 m væk) at vores høns gik i deres have og så begyndte den vilde hønsefangejagt. Et synd for guderne. Der var aften underholdning i den bedste sendetid. Det tog 45 min at indfange 4 høns da de var rigtig gode til at gemme sig i vores vilde krat som dækker en stor del af haven. Så søndag måtte de pænt blive i hønsegården.

Jeg har stortset ikke fået strikkt og hvis det endelig er blevet til lidt, så har jeg måtte pille op igen fordi jeg åbenbart har glemt at tælle. Derfor er der ingen strikke billeder.

Kan alle der har efterårsferie nu nyde den og alle os andre skal have en rigtig god arbejdslyst.

2 kommentarer:

Laila sagde ...

Nu har du da fortjent dine æg!

Gite Fabrin olsen sagde ...

uh, kender godt det med at skulle fange høns. De har øjne i nakken, ikke så snart er man 5cm. fra dem, før de farer ½m frem for at kigge uskyldigt på én!