søndag, oktober 21, 2007

En super søndagFørst tak for de mange fødselsdagshilsner til Julie.
Det har været en dejlig dag med en masse bagning i formiddags efter morgenbord og pakker. Hun fik blandt andet Lego og det udløste et kæmpe kram og kommentaren: Ih mor og far jeg tænkte nok I kunne finde ud af at det var lige det jeg ønskede mig, det er bare den bedste fødselsdag jeg har haft. Og katten blev meget populær da den også havde købt en gave nemlig en bog. Julie undrede sig dog lidt over om ikke jeg havde hjulpet med at pakke ind. Jooo sagde jeg men kun med tapen. Dan kunne næste nikke holde masken og var lige ved at falde ned af stolen af grin ( billede i hans hoved om en kat og en rulle tape)
Da gæsterne endelig kom var der mange gode gaver, mere Lego, gode bøger, en keyboard fra Bratz, en fleecehættetrøje, et spil og en cirkeline kuffert. Jo det er godt at fylde 4 år.

Julie med 2 kusiner


Nogel af gæsterne byggede med Lego i løbet af eftermiddagen og nu har jeg så på Julie opfordring bygget hendes ridderborg færdig. I morgen skal der leges med riddere og prinssesser. Mums.

4 kommentarer:

Gitte sagde ...

Nej nej nej.. Det er gået min næse forbi, at Julie havde fødselsdag i går! Hils hende endelig Dorthe og ønsk tillykke.. Bedre sent end aldrig :-)Pyh, min "lille" prinsesse blir 18 år i dag ;-) Tiden går stærkt.
Krammer fra Gitte

Gitte B sagde ...

Tillykke med Julie. Hvor er hun dog kær. Jah - børn har det med at sætte tiden på turbo :-)))
KH Gitte B

Karina sagde ...

Jamen, forsinket til lykke herfra, hvor vi også er ved at drukne i ridderborge og det der er værre, men ikke så mange prinsesser.

lifeondyssen sagde ...

Sikke en dejlig dag Julie har haft og så fik hun l hvad hun havde ønsket sig .. skønt :-)
Håber I har haft en sjov dag med ridder og prinsesser :-)
Mette