søndag, oktober 07, 2007

uld på hjernen

Tak til mine dejlige strikke-veninder for en dejlig dag i Roskidle-hallerne med håndarbejdsmesse.


Puha hvor der var mange fristelser, og fristet blev vi alle, mere eller mindre.
Jeg fik hilst på Karen Noe, gramset på hendes lækre garner, købte garn og opskrift til en bluse til Julie, måske bytter jeg garnet med noget andet for farver er nok mere til mig end hende, men pige farver var ikke med på messen. Jeg er meget begejstret for Karen og hendes medarbejder, de var utrolige søde og venlige, meget hjælpsomme også da vi var tilbage 4. gang på standen. Og så så jeg Flette-sjalet i færdigudgave, desværre var der ingen farver i min palet. Men det sjal er et must. Også SuperKarla i mohair og merino er for lækkert.
En anden venlig dame der skal roses er Kirsten fra KHN_design fra Fårevejle. Inden havde jeg mailet hende om hun ville medbringe de nøgler af rødt baby og Hosegarn hun havde da jeg manglede et enkelte nøgle. Og hun havde et nøgle der var perfekt i farven, så stor tak til Kirsten.
Jeg købte Kaffe Fassett strømpegarn med 25% rabat, så lidt til fødderne bliver det også til.

Hos Kastaniegården prøvede jeg Kinajakke og den er lige mig, dog skal jeg ikke lukke den i halsen, men desværre havde hun ikke farverne på standen, så de kommer med posten inden for den næste måned. Vi var 4 der gerne ville strikke den, så det endte med 1 kit med opskrift og 3 ekstra bestillinger , og hun var helt indforstået med at vi delte opskriften. Det synes jeg var flot.


Et kit til et sjal faldt lige ned i posen på vej ud, garnet er 1-trådet mohair og blødt som engle der synger.

Egentlig synes jeg ikke jeg købte så meget, men hjemme og udpakket så blev det da alligevel til mange timers strikken. Det bliver dejligt.

6 kommentarer:

Laila sagde ...

Hej Dorthe

Her har jeg siddet og været misundelg hele dagen - og det vist med ret!

Kinahakke og Karen Noe......Jeg elsker Karen Noe garn....og hver gang jeg er i DK, er jeg nødt til at have til et eller andet. Kinajakken er også et absolut must. Kærlighed ved første blik....

Det var da godt at höre at I havde en dejlig tur.

Et stort kram herfra.

Laila

enaj sagde ...

Sikke mange dejlige sager du har fået med dig hjem. Sjalet ser virkelig dejligt ud, så det glæder jeg mig til at se meget mere til.

Merete sagde ...

Hej Dorthe

Sikke mange dejlige ting du har købt. Sjalet kan du glæde dig til, nemt at strikke. Jeg har nemlig strikket det.
Jeg var selv i Roskilde idag, og der røg også noget ned i min kurv. Du kan se det på min blog i løbet af mandagen.

Merete, Ramløse

http://merete.blogbar.dk

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Nu er misundelse en rigtig grim ting - men lidt kan jeg godt mærke en snert af... dejligt for dig med alle de ting du har fået indkøbt... der er til mange gode timer og projekter

Lena sagde ...

Wauw, sikke mange lækre ting du har shoppet. Glæder mig til at følge forvanldingen fra garnnøgler til strømper, sjal, jakke....

Tineke sagde ...

Sikke nogle lækre ting du fik med, især børneblusen glæder jeg mig meget til at se!

Kh Tineke