onsdag, oktober 10, 2007

Endelig en hjemme-aften

Pyha!

jeg render til alt for mange aften møder i øjeblikket, også weekendkurser, så da det i aften kunne blvie til en hjemme-aften så var jeg helt hooked på ideen. Dan blevovertalt meget let til at tage til forældremøde i børnehavne, Julie blev puttet 15 min tidligere end normalt, jeg fandt hurtgit pladsen i sofaen og fik set gårsdagens afsnit af Forsvundne danskere. Savner Sporløs, men dette må gøre det ud for det den næste tid.


Strikketøjet skulle jo også i gang, men hvad sker der så lige, jeg kan ikke blive enig med mig selv og migselv om hvad der skal strikkes. Det bliver til et par pinde på Diva, en start på Anne Sofie i cottonwool og lidt Cherry i alpaka. Der er ikke rigtig noget der helt bider sig rigtig fat, jeg har tit efter at have sfslutte et par store projekter et tomrum, der er fyldt at rastløshed og alligevel ingen lyst til lige at starte på noget stort. Tilgengæld skal små projekter helt være færdige på 1 time og det er jo utopi selv for en speed-strikker som mange kalder mig.


Jeg vil gerne snart igang med Flettesjalet fra Karen Noe, ved ikke rigtig hvilket garn jeg skal købe, kigger lidt på alpaka eller extra fin merino fra arwetta. Hvilken farve? skal jeg vælge en ny farve eller endnu en gang en "hus"farve. En ting er sikkert det er et superflot sjal og jeg vil elske at bruge det.

3 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Tomrummet kender jeg også godt - det er ligesom der ikke er noget nyt der er interessant nok. Jeg har stadig ikke glemt dig...

Laila sagde ...

Hej søde Dorthe.

Du skal blot finde lidt ro, og sä kommer det säment igen.

Knuz'er

Laila

Githa sagde ...

En aften i dit eget selskab kan måske gøre underværker.

Og som alt det andet der flyder fra dine hænder Dorthe, så ser dir projekt der også spændende ud.

Jeg har været på Karens hjemmeside og har set den som mit startprojekt i dominoens verden.
Men jeg kan ikke lige blive enig med mig selv om den ikke er for "lillepiget" til en 11-årig *s*

Glæder mig til at se din færdig.

Hilsen Githa