tirsdag, oktober 02, 2007

Mærkelig mandag

Dagen igår var den mest mærkelige jeg længe har haft. Startede helt normalt, men i løbet af formiddagen fik jeg det underligt på arbejdet, var svimmel, havde kvalme og det endte med at jeg kørte hjem over froksot. Heldigvis hade Tina givet mig en pose med og den var jeg glad for!!!.
Hjem og sove under dynene, indtil jeg var nødt til at tage til et revisormøde for en forening hvor jeg er kasserer og hvor regnskabsaflæggelsen er på tirsdag. Da jeg kom til konferencestedet var der et kæmpejuletræ med blå blinkende lyskæder, en snekanon der lavede sne over hovedindgangen, mindst hundrede mennesker i festtøj, 3 julemænd med gløgg og æbleskiver og en overflod af julepynt, og andet godt på hele hotellet. Der var legetøjs-fair.
På vej hjem ved Jørlunde var der politi og blinkende lygter, ingen biler fra et uheld eller ambulancen , bussen fopran mig blevetstoppet før stoppesteder og det virkede mærkeligt. Her til morgen har jeg så lige læst at der havde været et knivstikkeri kort før og det var sket.
Jeg har nu sovet en masse igen og foreløbig ikke kastet op i dag.

2 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

sådan en mærkelig mandag - hvor alt foregår som i en dårlig B-film.. bliv nu liggende til du er klar igen

Anonym sagde ...

Go' bedring med dig Dorthe. Håber snart du er ovenpå igen.
Jeg er vildt imponeret af din promenade. Den startede jeg på for et par år siden, men har kun nået firkanten til ryggen. Pyhaaa!!!
KH Lise