lørdag, oktober 20, 2007

nedtælling


I morgen er det Julies fødselsdag og hun bliver 4 år. Tænk at jeg for 4 år siden allerede på nuværende tidspunkt havde regelmæssig veer og hun blev først født kl 20.30 ( i morgen, altså)
Her er min lille balletdanser 3 dage gammel


Det var en lang og udmattende fødsel som endte med vores smukkeste dejlige pige. Vi havde ventet på hende meget længe ikke kun 9 mdr som de fleste men med 9 års ufrugtbarhed inden, var alt håb for længst opgivet. Det er og bliver et mirakel at vi fik hende og vi nyder hende hver dag også selvom hun er meget børnehavebarn i opførsel og sprog eller også er det den såkaldte selvstændighedsalder. Hun ved lige hvilke knapper der skal trykkes på og hun tester. Jeg ved det er helt normalt og jeg er rigtig glad for at hun er helt normal.
På billedet er hun 8 dage gammel.
Har lige pakket gaver ind, og igen bliver hun lidt for forkælet, da jeg tit køber undervejs, så er bunken når dagen kommer faktisk for stor. Derfor er der så noget der ligger over til pakkekalenderen. Rimelig praktisk, det er ihvertfald min undskyldning lige nu. Og hvis I nu tror at det skal være prinsesse og lyserødt i den alder, så er det ihvertfald ikke så meget her i huset. Der er ønsket ridderborg fra Lego med drage, skeletkrigere og en ond troldmand. Hun har også forleden meddelt at hu ner holdt op med at gå med kjole og nederdel da det gjorde man i gamle dage.

I går var hun til fødselsdag hos en pige hvis mor og jeg gik sammen i jordemoder-gruppe. Nu går de sammen i børnehave og derfor måtte vi lige se billederne fra de første år hvor vi stadig såes privat. Hvor er der sket meget med de små poder. De var super dejlige dengang og i dag er de mindst lige så super dejlige på en helt anden måde.7 kommentarer:

Janne sagde ...

Tillykke med hende. Det er ufatteligt hvor tiden bliver af. Ungerne bliver store alt for hurtig.

Laila sagde ...

Tillykke til bäde dig og datteren.

Jeg glæder mig til at møde hende engang. Men endnu mere glæder jeg mig til at DU kommer - og det varer ikke længe...

Stort kram til dig.

Laila

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Hvor er hun dog bare vidunderskøn, både som baby og som børnehavebarn.. hjertelig tillykke

Anonym sagde ...

Et stort tillykke med Julie skal lyde herfra. Jeg vinker til jer når jeg kører forbi i eftermiddag på vej hjem.
KH Lise

Tineke sagde ...

Et stort tillykke med Julie i morgen!! Det er jo nærmest ufattelig de har været så små....og så få år efter taler om at det at gå med kjole, det gjorde man i gamle dage, huha!

Kh. Tineke

lifeondyssen sagde ...

Hjertelig tillykke med prinsessen .. håber hun haft en herlig dag med masser af gæster, gaver og ballade ;-)

Line sagde ...

tillykke med hende, tiden løber af sted og ungerne med.

Knus

Line