torsdag, november 22, 2007

sved på panden

I går aftes da jeg ville igang med kravedelen på Diva var min opskrift væk - ikke bare væk i strikkekurven, men helt væk. Pyha havde jeg nu glemt den i strikkecafeen og derfor skulle vente til på tirsdag?

Godt at det kun var en arbejdskopi og jeg i gemmerne kune finde den rigtige opskrift. Men indne jeg nåede dertil da var jo krimi i tv'et som jeg måtte se, så blev det Kinajakken der stod for aftenstrikningen. Så jeg er mået lidt længere, det er lange pinde da forstykkerne og ryggen strikkes samtidig, så jeg er kun kommet halvvejs i den nederste ensfarvet stykke. I selve opskriften er Tina så venlig at oplyse når dette stykke er færdigt så er det strikket 25.370m, jeg ved ikke rigtig om det er nedbrydende eller opløftende.


Det sorte garn er blevet mere strikkevenligt, da det stortset ikke smitter af mere. en vask hjalp meget. og der er ingen problemer med at garnet har ændret struktur. I aften vil jeg altså tage hul på Diva igen så jeg snart kan komme ud af min sorte periode. Både Diva og Kinajakken er sort og retstrikningen, så egentlig tvstrik er måske så meget sagt - og dog retstrikningen er jo oplagt tv strik. Jeg har heldigvis en god lampe bag min ryg og jeg behøver jo ikke kigge ret meget. men jeg glæder mig til lidt farve snart!!!


der er ingen billeder af strik da sort retstrik er rigtig kedeligt på fotos. Så istedet får I en stemmingsbillede.

1 kommentar:

Laila sagde ...

Puha en krimi...

Laila