tirsdag, marts 04, 2008

færdig boleroJulies bolero er færdig og om lidt lokker jeg hende i den. den er blevet prøvet og så kunne jeg godt tage den af igen, men idag tror jeg er dagen hvor den vil blive brugt. Der er sød, enkel og meget brugbar. V kender alle hvor meget noget over skuldrene varmer.
Vi har prøvet med et lille spænde til at lukke den og det bliver ekstra godt, vil lavet en hæklet blomst på en knap som lukketøj.

Min sjalsjakke blive hele tiden en anelse længere, men jeg er løbet ind i problemer med garnet. Har for en gangs skyld købt originalgarnet og mængden efter opskriften og alligevel løber Fairytale slet ikke de meter som banderolen siger. Har mailet lidt med Kari Hestnes fra du store alpakka og nu er jeg spændt på hvad det ender med. Ærgerligt at bruger 700,- og så passer løbelængden alligevel ikke. Ifølge banderolerne skal fairytale løber 12 meter længere end alpakka men for hvert nøgler jeg har strikket op i fairytale har jeg mindst 20 meter tilbage af alpakkaen, så det ender med mindst et ekstra nøgle fairytale. De forstår det ikke hos du store alpakka, men vil vende tilbage med en løsning. Har været tæt på at måle garnet direkte meter for meter. Tiden vil vise hvad løsningen bliver. Desværre kan jeg ikke bruge det strikketøj foran tvet, hulmønstret kræver min opmærksomhed, så jeg vil løbe garnlageret igennem for et nyt projekt. Det er ikke hverken garn eller projekter jeg mangler, kun lige det rigtige på nuværende tidspunkt. Men klart et tv strikke-projekt.

9 kommentarer:

Tineke sagde ...

Hej søde Dorthe, den glæder jeg mig til at se på Julie.

Og ér du nu sikker på du har noget på lager til at gå i gang med :)

Mange hilsner, Tineke

Fru Brogaard sagde ...

Hejsa.
Ej hvor er boleroen bare flot. Julie er jo en rigtig skøn prinsesse..
I hvilket blad kan jeg finde opskriften på boleroen?

Linda sagde ...

Den er bare rigtig sød, og farven er rigtig god til lille-feen
kh Linda

Siffe sagde ...

Sikken dog en sød sag - ja altså boleroen ;-) Den anden lille sag er da bare bedårende siger Mor'en til 3 drenge!

Rie Nielsen sagde ...

Hej Dorthe

Jeg vil meget gerne vide besked omkring garnet fra Du Store Alpakka, da jeg har talt med den danske angent, han er meget intresseret i dette problem. Jeg skal tale med han igen i morgen(torsdag).

Hvor er boleroen sød til Julie.

Hilsen Rie

Else sagde ...

Sikke en sød bolero Dorthe og Julie passer den perfekt :)
Jeg er også interesseret i at høre hvor du har opskriften fra - kender et par små niecer som ville sværme om sådan en model.
Mange tak for Interweave knits, som jeg sidder med næsen begravet i lige nu :)
Vh Else

Dorthe sagde ...

Hej allesammen, tak for de søde kommentarer. det er altid dejligt med roser.
opskriften er fra Drop børneblad nr 15. kan sikkert købes hos www.sysleriet.dk

fru Larsen sagde ...

Din bolero er meget yndig, din datter ligeså. Hvor hun ligner dig på billdet. Gad vide om man kan finde opskriften på Drop´s hjemmeside??

Anja sagde ...

Hej Dorthe,

Hvor yndigt.. både bolero og datteren, der smiler med hendes øjne..