tirsdag, marts 11, 2008

Længe siden

undskyld, at jeg har været så fraværende den sidste uge, men det har været mange ting, så har gjort livet fyldt med alt andet end tid til blogs.

Jeg har haft vandskade på min tandklinik, og nu er der ved at komme klarhed over en del af problemerne. Jeg skal have alt indvendigt i hele huset (135kvm) brudt op. samtlige gulve og nogle vægge skal brydes op og så skal huset tørre inden det kan bygges op igen. Det kommer nok til at tage ca 2 måneder. I den tid er det endnu ikke afklaret hvad jeg skal gøre at patienter udstyr personale og mig selv. Forsikringen er meget langsom og vag. Måske bliver vi genhuset i et nogle pavilloner hvor de så bygger en midlertidig klinik op med eget udstyr; måske skal vi have alt på lager og hjem på betalt ferie. Det sidste lyder jo meget godt, men jeg får en kæmpe pukkel af patientbehandlinger som jeg bagefter virkelig vil få problemer med at arbejde mig igennem. Derfor håber jeg vi bliver genhuset. Ingen model er optimal men jeg ser dog flest fordele ved den første. Men frem for alt vil jeg gerne have en afklaring. Jeg håber at den kommer i løbet af ugen, så planlægning af hel ombygningen og flytningen kan fastsættes på dato, hvilket vil give et overblik over hvornår jeg skal holde lukket i forbindelse med flytningen, det skulle være ca 3-4 dage. Det fylder meget i hovedet og ikke mindst i mængden af telefonssamtaler gennem dagen. Sjovt bliver det aldrig.

Derfor tog familien på en lille weekend til sommerhuset, for at komme lidt væk. og her fik jeg da strikket en del. Er næsten færdig med min sjalsjakke, mangler et halvt ærme og lidt montering. Slutningen på sagen om løbelængden blev at dustorealpakka bad min forhandler om at give mig et nøgle i samme indfarvning og som den varme kvinde Rie er så kom hun med nøglet på mit arbejde og samtidig fik jeg en kæmpe sikkerhedsnål som lukketøj. Mange tak.

Jeg er startet på viften med lange ærmer af Marianne Isager fra bogen Japan. Garnet er tynn alpakka i en sart lyseblå. forstykket er færdigt og det bliver meget fint. Et strikketøj som fungerer foran tvet. Perfekt.

5 kommentarer:

Laila sagde ...

Du fär lige en stor cyperkrammer af mig.

Laila

Anonym sagde ...

Stakkels dig, og surt med den slags ekstra arbejde. Du skal bestemt ikke undskylde dit fravær på bloggen. Jeg nyder godt nok dine skriverier, men du har jo et liv, der leves. Bloggen er det ekstra, som der altså ikke altid er overskud til, og det er forståeligt. Jeg håber, du får en god og brugbar løsning.
Lisbeth

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Åh din stakkel - det er mange ting at tænke på. Jeg håber på at det hele bliver bare nogenlunde til at holde ud. Tanker fra Ærø

Else sagde ...

Puha, sikke en omgang du skal igennem uanset hvad forsikringen giver grønt lys for.
Håber det kommer til at køre med arbejdet.
Dorthe, du er simpelthen så hurtig til at strikke og hvor bliver dine nye projekter fine :)

Tineke sagde ...

Åh nej, sikke en omgang du uanset hvad du skal igennem, du får lige en stor krammer fra det sydlige Jylland...

Kh. Tineke